P-time.

Yeees, vad jag gillar " Pernilla-time", just nu i denna stund känner jag mig som en helt nyfödd människa!!
En springtur ikapp med solnedgången, lite styrka, dusch med nya peelingvantar, helkroppsskrubb, ny fotfil, nyplockade ögonbryn, persikodoftande bodylotion, you name it!! Och nu sitter jag och kollar på The. OC, självklart gamla avsnitt, men jag har börjat spela in alla här nu för då kan jag upptäcka vart de spelar in scener så jag kan åka dit och kolla läget:)
Jag var ju som sagt på IKEA igår och då blev det galgar, doftljus i ljuslyktor och ett fat till ljusen så det blir lite hemtrevligt i min lilla lya och självklart svenskt knäckebröd..Jammie!! Ska dit och köpa glögg och pepparkakor snart igen:) Det dåliga var att Cafet var stängt när vi kom, så det blev ingen mat:( Istället blev det friterad kyckling..haha! Kan ju låtsas att det var kronfågeln eller nåt!

Efter det shoppade jag loss på Target ( stooor affär med allt från mat till kläder, smink m.m. ( Riktigt grymt ställe!! Jag körde dit själv också, och hittade både dit och hem.

Inatt ringde min springklocka för att jag tydligen ställt in något alarm på den och det gjorde den hemma i Sverige också ibland och jag fattade aldrig hur man tog bort alarmet, och inatt kl 4 ringde klockan..Gick upp och hämtade den och tryckte på stopp..5 min senare ringer skiten och jag gör ett nytt försök, trycker på alla knappar och försöker somna. Det går 5 min och den ringer då blir jag så lack att jag tar en strumpa, stoppar ner klockan i strumpan och kastar ut den på balkongen.
Hade svårt att somna om men jag hörde den inte mer iaf..haha! Får se hur det blir inatt.


Idag gick jag och Kayla först till Parken vid 9 tiden, lekte lite, kl 11 gick vi till biblioteket där det var storytime i 30 min sen gick vi vidare till Farmers Market som är en marknad med frukt, mat, blommor m,m. Blev en del nya grejer att testa:) Sen kom Kristy dit och köpte några speciella popcorn till mig som tydligen skulle vara väldigt goda..och JA det var de..Jaaammie!
Kl 14.30 slutade jag och då blev det städning i rummet, och sen min springtime:)

Nu är kl 18.15 och om 15 min börjar jag jobba igen, eftersom Don är i Chicago och Kristy ska på möte .Blir väl till att bada och lägga barnen, sen vika tvätt och äta!!
Wish me good luck!!!

P.s. Imorgon kommer tomten till Manhattan Beach.......Ja, vad ska man säga?


Kommentarer
Postat av: Getingen

Vad kul att du äntligen har besökt IKEA :) jag kom ihåg när jag åkte dit när jag bodde i Melbourne, det enda stället som man verkligen känns som man befinner sig i Sverige. I love IKEA!! :) synd att maten var stängd, men kul att det blev lite knäckis iaf! å kan tänka mig hur mysigt du har det på ditt rum nu, men alla ljusen. Kanske kommer få lite julstämning till slut! :) duktig du e sis som springer så mkt, grymt! rekar alla turer till jag kommer hi hi. P&K

2009-11-18 @ 10:52:46
Postat av: Janna

åå det lät skönt! shit va duktig du är vännen som springer så mkt, kan du springer lite åtmig med för jag hinner aldrig:P

Ursäkta jultomten??? haha =) de är faktisk tsex veckor kvar till jul:)

2009-11-18 @ 11:25:30
Postat av: loppan

Pilllllllan :)



hahahah kul, ja kan tänka mig dampet mitt i natten när det ringer. hahah så kul !



jag tänker på dig varje dag om ditt liv därborta. och du, kolla in min blogg snodde lite bilder av dig :)

<3

2009-11-18 @ 15:35:12
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Lollo ♥

tomten? redan? HAHAH

2009-11-18 @ 20:08:14
URL: http://ibarae.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0