Jag trivs helt enkelt!

Söndagar brukar vara sorgens dag då man fruktade morgondagens skola som alltid började med 1, 5 tim karaktärsdans. Kanske låter kul, men defintivt inte så kul som det låter, det var mer en pina varje söndag kväll och måndag morgon, men alltid lika skönt efteråt:) söndagar brukade också vara de dagarna man ställde klockan på 9.00 gick upp och pluggade, grävde ner sig i fotöljen och satt med sina pluggböcker tills det var dags att sova igen. Det jag vill säga att är söndagar är inte så gråa och meningslösa längre..Solen och värmen bidrar väl med sitt såklart, men jag gillar söndagar!!!
Även om au pair jobbet kräver väldigt mycket av en, så gillar jag att äntligen få göra det JAG vill och inga måsten på det sättet att jag måste plugga 20 tim denna helgen för att få alla rätt på provet nästa vecka, eller jag måste göra det eller det..Vill jag sitta och titta på tv i 2 tim när jag är ledig så kan jag göra det, vill jag måla naglarna i 1 tim kan jag göra det, eller vill jag springa finns det den möjligheten också..Det har jag saknat!! Nu snackar vi min FRITID inget annat, på "jobbet" måste man anpassa sig väldigt mycket.
Nog om det:) Nu till min söndag!

Sov ut till kl 9.00, gick upp ca 9.30 och tog det lugnt, tittade mailen, la några maskiner med tvätt. Gick ner och möts av Don och Parker som städar garaget ( på tiden ) haha! Mmm, de har även varit och köpt en stor låda med nybakta bagels och creme cheese..vilken bra start på dagen:)
Sätter på O.C och käkar frulle och inser att det jag känner igen mig i OC livet hur dumt det en låter..festerna, dock utan intrigerna, husen, atmosfären..snacket..lite kul ändå:)
Tar mig ut på en kort springtur på The Strand, riktigt varmt idag..
Kl 14, hämtar Sofia upp mig och vi drar mot Santa Monica, älskar det stället:) Så mysigt och super bra shoppinggata..självklart en påse från Forever:) En väska denna gången, välbehövligt faktiskt!
Strosade lite, satte oss och käkade lunch på en restaurang, sen tog vi en tur ut på piren som består av ett tivoli typ, vi åkte faktiskt parishjulet..haha! Så himla fint med utsikt över hela kusterna och staden som är så belyst..
Ska ge lite bildbevis..

Det här är en bild från 2008 jag tog, men vi var här på kvällen nu och jag tog ingen sån bild, så ni får denna för att se hur det ser ut.



Detta bjuder vi på!!!! Från parishjulet :)


Nu spelas det julmusik på högsta volym i affärerna och julpyntet är i full gång..
Hur går det där hemma?


Nu har jag bäddat min säng med nytvättade lakan och det var för tusan en hel vetenskap..
För det första har jag en dubbelsäng, för det andra ska man först dra på ett lakan som ska runt alla kanterna på sängen och om man drar i ena kanten släpper det i andra och vise versa, sen ska man på med ett vanligt lakan över det. Efter det ska dubbel-duntäcket in i påslakanet som inte har några hål längst upp i kanterna....man måste alltså skaka ner täcket i påslakanet för att det ska bli rätt och jag orkar knappt lyfta täcket själv..haha!
I-lands problem I know, men hemma brukade pappa hjälpa mig med min 90-säng..haha! Var nog lite lat hemma ändå..Pappa, jag kommer va grym på detta snart:)
Ett till I-lands problem jag kom på igår var att jag ibland har svårt att somna för jag hör vågorna så mycket när jag ska sova...INTE okej att klaga över, så jag ångrade mig snabbt:) Det är mysigt!!!

Förresten igår åkte jag till gymet för första gången, fick en rundvandring och det är så STORT..och musklerna är även de stora..haha! Sprang iaf 30 min på löpbandet, gött att få svettas lite!! Jag kommer aldrig gilla gym, det är bara konstatera, men jag är så illa tvungen. så det blir det fler gånger!!

Detta är nog för idag, för att förklara rubriken så kan jag bara säga att jag trivs bra här!! När jag varit ute på något på dagen tkr jag alltid det är lika mysigt att komma " hem" och det är ett tecken på att jag trivs!! Hoppas det håller i sig:) Ser verkligen fram emot detta året, har så mycket jag vill göra här!!

TACK alla för era kommentarer, blir ALLTID lika glad när jag ser dem!!! Keep up the good work!!


Kommentarer
Postat av: linda

hej pernilla!! undebart allting låter, ja kan säga att här hemma i sverige är det regn, regn och ännu mer regn. du är lyckligt lottad! tänker på dej! :D KRAAAAM

//linda

2009-11-23 @ 08:57:41
URL: http://nivvi.blogg.se/
Postat av: Janna

ååå pernilla blev så glad nör ah kom till jobbet coh såg du hade gort två inlägg jag iunte hade läst en, älskar läsa vad du hålle rpå med där borta...Vi saknade dig på vår fika i lördags med tjejerna. Lyssna till vågorna som en vaggvisa, de burkar jag göra nära jag sover i båten på sommrana, rikgit mysigt! vill skypa snart!! love!

2009-11-23 @ 14:58:07
Postat av: Lina

haha ja, keep up the good work!! Jag håller på med mina ansöknings-saker nu.. mycket papper och grejer! Men det är kul, och din blogg taggar mig fortfarande till att åka. jag vill åka NU.. men jag skall åka i sommar! Ha de gött, keep up the AWSOME work dude ;) /Göteborg

2009-11-23 @ 18:56:25
Postat av: Getingen

Living the dreeeeam!!! ha ha :) du lever verkligen din dröm syrran! Är så stolt och avis på dig. Grymt att du var på gymmet och rekade! Puss&Kram, love your blogg!

2009-11-23 @ 21:55:16
Postat av: aleex

alltså, wwwwwwoooow! min dator har varit sönder en vecka men NU, NU NU NU NUUU! nu har jag läst allla inlägg jag missat :) känns nästan som jag är hos dig ;) du lever drömmen! du lever dröm dröm dröm-



pernilla, imonr ska jag ta 10.15 bussen, kan du känna känslan, usch! varje måndag morgon i ett år ( å som du skrev i inlägget) karaktärsdans, jag spyr hellre.



"du kan sätta frånvaro på mig" & sen ge fingret



i love you much! å saknar dig som en ko saknar sin kalv!!

2009-11-23 @ 23:24:06
Postat av: Alina nilander

Hej Pernilla!!



Försöker att inte läsa din blogg så ofta, tror du man blir avis eller?! haha. I Boston är det inte så soligt man kan inte gå utan jacka och jag håller på att dö! Längtar till sommaren när jag med kan ta mig till havet! Du verkar ha det underbart!! Skönt att ha kommit till en bra familj så det inte bara var ett awsome ställe. hade jätte gärna velat hälsa på någon gång, hörde att Tess skulle dit och jag har min värdmammas syster som bor i LA som jag tänkte besöka med. Läste det när du blev trött på tjejen som aldrig gick och la sig och bara ville till mamma, snacka om att jag blev glad, jag bara det är inte bara jag! Ha det underbart!! massa kramar Alina

2009-11-24 @ 03:04:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0