Home Sweet Home. " Varning för långt inlägg "

Dålig uppdatering de sista dagarna här, men det beror på för mycket att göra och FÖR trött helt enkelt. Här kommer en uppdatering på de sista dagarna, får se om det slutar i uppstats eller inte:)

Jag var ju som sagt på au pair möte och åkte skridskor i torsdags kväll, vilket var väldigt mysigt. Man gjorde inte så mycket mer än att åka runt och runt som en fisk i ett akvarium men det var roligt:)
På dagen var jag med Kayla på dansen för första gången och shit va gulligt. Första timmen dansar de balett och ingen av dem vet egentligen var de gör, haha! De bara hoppar runt, men det är väl det som är så gulligt:) Sen sista tiden byter de till steppskor och dansar stepp sista tiden. Riktigt kul att se och jag ville bara hoppa in och hänga på hela tiden. Deras lärare var proffesionell dansare och hennes BEN. Ni som trodde ni sett snygga dansben ( jag har sett många dansben i mina dagar ) Hennes ben var att DÖ för, helt perfekta, hennes muskler, alla mammor utanför stod och beundrade läraren. Kommer få se mycket av de där benen i framtiden och varje torsdag sitta och undra varför man inte gör något åt sina egna ben typ..haha!
På tal om det jag ska signa upp för mitt gym nästa vecka och jag har hittat en dansklass där som verkar skit kul, mix av allt..riktigt taggad på att gå på den snart!!! Så fort jag ser dans här sprattlar det i hela kroppen jag vill bara dansa av mig..

Nog om det, nu till en sak som gör mig lite irriterad, eller ska man ta detta som en komplimang eller inte?
När jag är hemma i sverige och t.e.x är ute med mina systrar 26 och 29 år tror folk av vi är kompisar..alltså i samma åldrar, hemma hör jag alltså att jag ser äldre ut än vad jag är och i denna åldern tar man väl det som en komplimang?
Här i detta land däremot har jag hört flera gånger.. Gud, titta var ung hon ser ut, hon ser ut att vara 15 eller något, hur gammal är du?
- Jag är 19!!!!!!
Kul att se ut som 15, inte så va? MEN, alla som sagt det säger efteråt, ja titta på hennes hy...otroligt!
Jag vet säger alltid min värdmamma då, helt otroligt!
Nu är frågan, ska man ta detta som en komplimang eller inte?
Jag vill inte se ut som 15, men om de nu tkr hyn är något positivt får man väl tacka. Sa till Kristy att jag alltid får höra motsatsen i Sverige. Va? Sa hon då, men det är säker för du klär dig modeintriktat..

Okej, jag blir förvirrad av detta..haha! Vet inte hur det där lät nu, men ni fattar. Hoppas man växer till sig snart då! En liten parantes bara..

I fredags var jag ute och gick till Hermosa Beach, okej säger inte er så mycket men det tog mig ca 1 tim fram och tillbaka, väldigt skönt att komma ut!
På kvällen jobbade jag lite, sen var jag bara hemma och tog det lugnt och kollade på Greys Anatomy!!

Hela denna veckan har jag försökt förstå mig på deras kollektiv trafik här, men efter ett tag gav jag upp och insåg fakta helt enkelt. Det finns ingen logik och det är inte till för att användas..
Jag ville verkligen till Hollywood så jag gav mig inte och efter ett tag löste sig allt, eller i morse löste väl sig allt..haha! ( Jag som älskar planera saker och fixa och dona, får verkligen lära mig att ta saker som det kommer ) Jag fick ta bilen till Metro stationen och parkera den där och även om inte GPSn räckte ända fram så hittade jag faktiskt. Idag kände jag verkligen home sweet home Sverige med även home sweet home Manhattan beach, beskrivning kommer här:
Väl framme vid metron löste jag min biljett och satte mig på metron tsm med 1 mexikanare..
Kände hur alla filmminnen gick upp för mig..tåget stannar, strömmen går och vi råkar precis stanna i en tunnel...Även om det var mitt i ljusa dagen var jag inte helt nöjd med min situation. Desto fler stationer det gick ju fler mexikanare och inte vita personer gick det på, tillslut var metron full och jag var den enda blonda och vita på hela tåget..
Innan jag fortsätter, mamma och mormor ska nog sluta läsa här..
Jag var seriöst halvrädd hela resan..JAG var helt ensam blond, trodde jag kommit till ett annat land..Någon kommer kidnappa mig tänkte jag..haha!
Framme vid rätt stationen ska jag gå av och byta till en annan linje som ska ta mig till Los Angeles Downtown..Okej, där var det ju värre..jag tog beslutet ganska fort att inte hitta en sittplats, hittade nämligen ingen reko granne jag ville slå mig ner med. Jag tittade runt och så hur ALLA stirrade på mig som om jag vore naken eller en alien eller nåt. Kollar på en kille, han tar upp fingret vinkar åt mig och pekar på stolen bredvid.
Där ville jag bara hoppa ut genom rutan..( Pappa här var det verkligen att hålla ryggen fri..haha )

Högtalaren går på och alla passagerare måste hoppa av och ta bussar vi ska reparera...GREAT, tänker jag. Ofta jag fattar något här..Tog närmsta buss och den tog mig hur som helst till L.A downtown, Äntligen framme levande!!
Malin som jag skulle möta upp var på väg så jag gick raka vägen till ett köpcentrum där jag kände mig trygg:)

jag och Malin strosade runt lite i downtown som inte är så mycket att se, mest skitigt faktiskt, men kul att se ändå!! Tog sedan bilen till Hollywood och satte oss och åt på Walk of Fame.
Min svenska kompis Silvia och en fransk tjej var redan i Hollywood idag och skulle åka hem med bilen kl 2 så jag kunde åka med dem hem...Sååå skönt att slippa metron..Blä!
Jag och Malin hade det iaf jättekul och ser framemot att hitta på ngt snart igen=)

Glömde säga att vi såg 2 filminspelningar i LA idag, hittade dock inga kändisar, men ändå, lite coolt! Smygfotade lite:)




Walk of fame!



Malin och palmerna:)


Där fick ni lite bildbevis:)

Alltså måste bara säga en rolig sak, ingen i min familj kan säga PERNILLA, och det roliga är att jag kan inte uttala det svenska längre..Jag presenterar mig alltid som, Pernilla med R långt bak i gommen..haha! Speciellt min värdpappa försöker verkligen men kan kan inte och han kollar på mig och skrattar, det där var inte ens nära va? hahaha! De låter så sjukt kul när de ska säga Pernilla på svenska, blattesvenska typ. Parker kan säga mitt namn ganska bra men Kayla har aldrig ens sagt det tills IDAG...Idag har hon lärt sig ( nästan ), så idag när jag kom hem kommer hon springande naken med blåa solbrillor, Pernilla, Pernilla, Hi Pernilla..haha! Blev så glad att hon äntligen försöker:) Känns mer personligt...
Igår, kom hon in på mitt rum när jag var ledig och sa, jag hittade termometern kan vi leka doktor nu??
Ah, så söt är hon:) Då kommer Kristy efter och säger, hon sprang runt och sa, Where is my friend, where is my friend? Så menade hon mig :) Nu kanske hon kan säga mitt namn istället!!
Igår målade jag även lite prickar på mina naglar för att göra lite rolig manikyr och idag sa Kayla..
Oh my god, I love your toes.....
Jag kan inte hålla mig när hon är så söt :) En 3åring liksom..

Denna helgen är ju min weekend off, men ikväll jobbar mina vänner så ska fråga familjen om jag får ta bilen till gymet ( man kan träna 7 gånger gratis ) sen ska familjen på party där man går runt till olika hus och avslutar här..så får se om jag hänger på mitt rum lite..är heelt död idag så behöver kanske vila..ska nog hitta på ngt kul med Sofia imorgon:)

Vad säger man mer än att, Life is good!!!!
Önskar att ni alla kunde bo i min garderob, saknar er <3
Hoppas ni har en super helg allihopa!!!

Kommentarer
Postat av: Klara

åh pillan vad glad man blir att läsa allting och att du trivs. Och jag kan säga att jag blir RIKTIGT avundsjuk på allt som du gör och får vara med om, jag vill också haha. du får ha det så jätte bra Pillis.

Saknar dig!

2009-11-22 @ 16:27:19
URL: http://klaraartursson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0