I´m thankful for..

Vill börja med att tacka alla som varit så underbara nu när jag varit sjuk! Alla sms och mail värmer massor. Det bästa av allt är att ni alltid är så underbara, sjuk som frisk.
Igår firades det Thanksgiving i staterna, en fin högtid tycker jag då syftet bara är att samlas med släkt och vänner och säga vad man är tacksam för ungefär! Inga presenter, bara umgänge:)
Jag fick tyvärr ligga nere i min säng och titta på film, men jag hörde alla när de sa:
I´m thankful for..my family m.m m.m m.m m.m. Att ligga i sängen med en tallrik med massa thanksgiving mat och höra hur mysigt det är där uppe fick mig att sakna alla släktmiddagar och kalas riktigt mycket!
Som tur är får jag vara med om fler släktträffar hemma i Sverige:)
På kvällen kom Kristy med Pecanpaj och Pumpapaj och alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR paj, mat och dessertpaj är min stora passion i livet! Kände mig bättre så det blev lite av pajerna, MUMS!

När Kristy kom ner sa jag att jag kände mig som en prinsessa som bara låg där och kollade på när de jobbade, jag har inte gått längre än 2 meter ( till toan )på 2 dygn.. Då vänder hon sig till mig och säger,
Pernilla- Efter den här första månaden du varit med oss förtjänar du all service.
Jag skakar på huvudet som vanligt eftersom jag aldrig kan ta emot positiv kritik.
Då blir hon allvarlig och säger, Seriöst jag menar det, du har varit otrolig och det handlar alltid om att ge och ta!
 
Det blir man glad av att höra och det vill jag säga till alla blivande au pairer, ge och ta, ge och ta..det är super vitkigt!

Jag mådde iaf lite bättre även om jag var trött igår, men när det var sovdags kom illamåendet krypandes..Det är nog bara tillfälligt tänkte jag, men efter en stund gav jag upp, tog min filt, gick upp till toan och la mig på badrumsgolvet som om det vore en ritual. Skakade som ett asplöv som jag alltid gör när jag mår illa, men jag kunde inte spy. Man vet hur bra man mår efter man spytt, så försökte sätta fingrarna i halsen men det gick inte.
Till slut 2 tim senare spydde jag igen 3 gånger..jag var illröd i ansiktet, ögonen hängde och jag såg medvetslös ut, tur att ingen såg mig..haha! Somnade i badrummet och vaknade av att jag hade ont i hela kroppen av att ha legat i samma ställning för länge, tog därför iniativet till att gå ner i min säng där jag somnade gott!!

Imorse när de andra fick reda på det kom det nog som en chock de var säkra på att jag skulle må bra idag, men icke! Då pratar de om att ta mig till sjukhuset...NEJ tack tänker jag! Jag lever ju fortfarande..

Nu har hela släkten lämnat huset för denna gången. Jag är nyduschad vilket aldrig varit så efterlängtat..Usch, har inte duschat sen jag kom hit, INTE okej! Nu känner jag mig bättre, ätit lite macka ( det enda jag är sugen på, mackor ) Kl. är 14 här och jag ska nog vila lite, imorgon åker vi ÄNTLIGEN hem..Hoppas av hela mig att jag inte spyr mer och att jag mår bra på den 6 tim långa bilresan hem!

Hur mår ni där hemma? Sitter ni fastklistrade framför Idol?:)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Gumman tycker så synd om dig..tänker verkligen på dig mycket..du e grym bara så du vet!! Kramar i massor

2009-11-30 @ 20:10:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0