You`re the best!!

NI ÄR BARA SÅ UNDERBARA!!! Vet inte hur ja ska tacka er för era kommentarer och vilka svar jag får:) Hade varit helt borta om jag inte fått all viktig information av er..Ni är bäst:)
Idag har jag faktiskt gjort en prelim ansökan hos SKandinaviska I, jag mejlade med dem som jag skrev, och fick då lämna mina uppgifter till så de kan skicka broschyrer och sånt, men jag anmälde mig också:) Fast jag skrev att jag redan varit i kontakt med dem, så de inte tror jag är senil eller något:)
Min plan är nu att, se hur allt går till hos SI, och om det inte är ett jätte jobb så tänker jag gå med i SI också..så får ja se vad som händer:) Hoppas ja får alla papper och info snabbt nu, så jag kan fixa allt nästa vecka..
Vad jag har förstått verkar det billigare att åka med SI också, kan det stämma? Inte fel i så fall:)
Ena halvan av mig vill verkligen åka med CC för det känns så tryggt..men SI är säkert också bra..nog bara för att man hört mer om CC..

Idag har jag även gjort klart min video som jag ska lägga upp på min profil hos CC, och även hos SI om det blir så..De va seriöst as kul..haha! Man kan ju inte annat än att garva åt sig själv:) Har ni inte gjort det, så gör det!! Absolut inte så farligt som jag trodde..Kom ihåg, vi au pairer är ju modiga!!

En annan trevlig sak är att jag fick ett vääldigt långt svar från henne jag mejlade angående kontakter i USA..och hon var ju bara utbytesstudent där, men hon gav mig ändå 2 adresser till 2 st olika familjer i Kalifornien, som hon sa var super gulliga..och om ngt skulle inträffa eller om jag vill bo där skulle jag säkerligen få det..Så gulligt av henne:) Alltid skönt med kontakter..de kan säkert bli användbara:) Så, tusen tack Therese!!

Har fått en tid för hälsoundersökning på torsdag..Tycker ni ja borde ta den? Kanske kan fylla i både CC och SI papper om jag hinner få det av dem..det borde väl funka?

Idag är en dag då jag vill åka till USA i morgon, kan knappt sova längre..så taggad!! Fast det kan vända fort..Ni vet nog..hehe!

Nu måste jag få tankarna på annat för en stund, så ikväll blir det tacos, glass och bio ( the proposal) kan nog va bra:D

Trevlig lördag på er alla!!
Tack,tack,tack igen..Ni e bäst:)
Pernilla<3

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Lägg ut videon :D

2009-06-27 @ 19:53:38
URL: http://moreofmimmi.blogg.se/
Postat av: anna

jaaaag håller med mimmi! lägg ut videon :) vad bra att du har anmält dig där. du kommer inte bli besviken. hoppas allt går ganska fort så att du kan komma iväg snart :) LYCKA TILL!

2009-06-27 @ 22:58:35
URL: http://aupairanna.blogg.se/
Postat av: Amira

Tack själv för kommentarer;) <3

Vi får hoppas på att det blir bra och att det kommer en förbannad match snart.....och förhoppningsvis går det fortare med SI...(who knows)

, men det får vi nog reda på strax!!! =)

Bra att du lägger ut videon...!!!

2009-06-27 @ 23:06:35
URL: http://amirausa.blogg.se/
Postat av: mandy - au pair in Seattle

har hort att bade sts (apc) o si ar battre an cc:p sjalv akte jag med sts

2009-06-28 @ 01:06:48
URL: http://mandyslife.blogg.se/
Postat av: Anna

Heej!!

Jag tänkte bara säga att jag åker med SI och jag tycker inte alls du ska känna dig osäker eller något såndant om du vill byta!! Jag känner mig jätte trygg hos SI och tycker att allting går jättebra! Jag tror också att det är billigare att åka med SI av vad jag har sett vad de som åker med CC har lagt upp för priser som de ska betala :) Än så länge har jag bara betalt för det utraget hos polisen, sen hälsoundersökningen kommer ju också till :) Jag har redan pratat med tre olika familjer och jag ska inte åka förens i Oktober, så det kanske går lite fortare hos SI, vem vet ;D

2009-06-28 @ 13:09:56
URL: http://tredjemaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0