Kommer sakna mina tvillingtjejer <3

Tack för alla tips angående datorn, måste ändå påpeka att jag tänkt köpa datorn här i sverige, men tack till er som tänkte på tangentbordet iaf:) I morgon blir det förhoppningsvis shopping av en ny lappe!! yeah..fast känns lite vemodigt att lämna min vän ändå, den är ju trots allt med mig överallt..haha!

Nej, jag har inte fått ngn matchning:( jag ska bara åa om 6-7 veckor, men de e lugnt...
NEJ det är inte lugnt...men är det någon som vet om de är "skyldiga'" att hitta en match innan sitt avresedatum? ( de börjar ju iaf matchningen senast 6 veckor innan) sen är det ju en sak om alla familjer säger nej till en, men bör man inte få en match iaf? Någon som vet?
Så trött på att varje dag svara: Nej, jag har inte hört ngt om USA, för ingen vill ha mig..haha, de låter typ så..men om man inte ens får en match är det inte så lätt för familjer att ens tacka nej.. aja, nog om det:)

Idag hälsade ja på ett tvillingpar som ja passat sen de va 6 mån och nu är de 6 år:) Kanske nämnt de innan.
Ja finner inte ord va underbara barn är:D Det flyger ut roliga kommentarer hela tiden från barn! Går bara och ler när jag varit där, de är så spontana och roliga helt enkelt! Så kul att ha varit med hela uppväxten, nu har de blivit så mogna och duktiga små tjejer,( de har de alltid varit men nu märks det att de blir äldre) som tycker de är för stora för dagis nu..haha!  Kommer dock sakna dem så otroligt mkt när jag är borta..:( Får bli skype där med!!
Kan ju inte få ett tråkigt år om man ska umgås med barn dagarna långa, det är en sak som är säkert:)

I morgon innan beachen ska jag åka och kopiera mina betyg och mitt pass, så de blir gjort iaf:)
* kopiera betyg
* kopiera pass
2 mindre saker på listan.

P.S I morgon måste ja berätta mina planer för sista månaden..Yihaa:) Orkar inte skriva mer idag,..

Ta hand om er!
Pernilla <3




Kommentarer
Postat av: Amira

Jag har hört att de är skyldiga att leta familj på allvar när det är 6 veckor kvar till avresedatum!!

Det måste dom göra.., skrev en till mig iaf!

Men, grejjen den är att jag vet folk som skickade upp papper i maj, (ansökningar), redan har fått match! och jag skickade in mina långt innan, så jag förstår inte riktigt, men hoppas verkligen att både du och jag får en match snart!!!

2009-06-24 @ 13:57:11
URL: http://amirausa.blogg.se/
Postat av: thea

du ska veta hur bra det känns. trodde jag skulle få veta två veckor innan ja ska åka.. men så skönt att veta nu iaf! jag åker redan den 4 augusti.. så det är snart...

2009-06-25 @ 16:28:01
URL: http://livetsomthea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0