090621

Hoppas alla haft en härlig midsommar helg, och att ni mår som ni förtjänar:) haha! Ja tror jag fortfarande inte hämtat mig efter studenten..när ska man bli pigg igen?

Nu ett tag har jag tänkt att matchningen kommer när den kommer, men nu när jag läser andra bloggar om hur ni pratar med era familjer eller hur ni får nya matchningar då får ja panik!! Ja har varit ganska tålig nu ett tag tycker ja, men nu vill jag ha en match..Nu, nu, nu!!! Okej, jag får skylla mig sj som vill till CA, men ändå, ge mig en match!! Läste att det är extra många au pairer nu pga lågkonjunkturen..inte till min fördel, men förstår att många vill va au pairer:)

I morgon är det faktiskt 6 veckor kvar till mitt prel datum, vilket innebär att de är skyldiga att börja matchningen på " allvar" , så de känns bra iaf:)

Hahaha, måste berätta va jag gjorde igår...jag skulle göra i ordning mig för att åka iväg en sväng och eftersom ja va ensam hemma så tänkte ja passa på att öva lite engelska, så ja hittade på två namn till mina " osynliga värdbarn" och böjade prata med dem, och frågade va de ville ha för mat, va de ville klä ut sig till på deras" maskerad", och massa mer..hahah! Sen skulle ja ta bilen, så ja tänkte ja fortsätter väl att öva, så då tog ja med mig " barnen" i bilen och såg till så de hade med sig allt....hahahaha, sitter själv och garvar nu, för de låter ju helt sjukt:D
Men insåg faktiskt att när man inte tänker och inte är nervös så går engelskan riktigt bra, av någon konstig anledning så kommer det ord som man inte riktigt visste man kunde! De känns bra:)
- Det här får nog bli dagens tips tror jag:)

och nej, jag är inte schizo..haha!


I morgon ska ja börja bocka av min CC lista, men nu ska ja ut och grilla:) Måste ju förbereda mig inför alla BBQ-Parties, som det nog lär bli en del av!!

Just det, ska köpa en ny dator nu i veckan till usa, tycker päronen kan få behålla den här:), dessutom är det ju kul med en ny:) Undrar därför om någon har ngt tips??

Pernilla <3



Kommentarer
Postat av: Martina

hahahahhaha! Klockrent. Det måste jag testa! :D Och jag förstår hur du känner med matchingen, jag ska börja med den nu så fort jag har skickat in papprerna.. man känner sig lite efter alla andra. Men sen kan det ju gå fortare än man trott också! :) Jag hoppas iaf att komma iväg senaste i september, vill helst till CA. Du med va? :)

2009-06-21 @ 14:59:44
URL: http://toujoursjoie.blogspot.com
Postat av: Anna

hahaha ;P Jag tänkte bara säga att om du tänker köpa dator i usa, så tänk på att du får amerikanst tangentbord, utan Å Ä Ö och sånt :P :) Vet inte om det finns att hitta svenskt, men det tvivlar jag lite på :P

2009-06-21 @ 16:24:36
URL: http://tredjemaj.blogg.se/
Postat av: Anna

hehe jaa :) Neej jag åker med SI :) Mitt första avresedatum är den 5 oktober, så det vore ju kul om man kom iväg då :)

Ha det bäst! :)

2009-06-21 @ 23:42:27
URL: http://tredjemaj.blogg.se/
Postat av: jessica

hej :) låter som ett bra tips de där med engelskan :) ska nog testa det ockkså :) om tipsen om en data så köp en liten data som inte väger så mycket. :) jag fick en data i studentpresent och en funkar jätte bra den är bara 8.9'' och väger inte mer än 1kg :) rekomenderar de starkt :)

glöm inte att köpa en adapter om du tar med dig en data ;)

ha det bra

2009-06-22 @ 07:51:14
URL: http://jessicainusa.blogg.se/
Postat av: Amira

Fördel med att köpa data i usa är att de är så mycket billigare än i sverige, men det finns inte Å; Ä; Ö som ovanstående har skrivit!

Men http://dell.se brukar ha bra datorer, har spanat in några bra där och ska se hur det blir med det:D För å, ä & ö är måsten i USA!!!!!!! =)

2009-06-22 @ 16:00:00
URL: http://amirausa.blogg.se/
Postat av: Anna

sv: jaa jag är jättenöjd än så länge :) Joo det är ju det, men ändå kollar man mailen typ hela tiden så är det alltid så Facebook eller från bloggen ;P

Nja, inte direkt, vill helst inte hamna ovanför New York(alltså typ boston) vet inte varför, men ja, Sen klart att det skulle vara roligt att hamna i typ californien eller florida, men ja, jag pratar med alla familjer jag får kontakt med så får man se vad som passar. Man kanske hittar en jätte trevlig och underbar familj, som inte alls bor där man helst skulle vilja åka så man får väl vänta och se :))

Har du haft kontakt med någon familj ännu? :)

2009-06-22 @ 17:18:01
URL: http://tredjemaj.blogg.se/
Postat av: Frida

såg precis att jag missat att svara på din kommentar :) Ja det är verkligen dålig stil av dom och jag har pratat med dom och sagt att dom borde åtminstone ha informerat oss om detta nya system. men men. Jaa..vi ska till CA! Drömmar är ju till för att förverkligas! Det är helt sjukt vilket roligt år vi har framför oss :) Jag håller tummarna för oss båda att vi snart får två toppenmatchningar i CA!

2009-06-22 @ 22:32:12
URL: http://fridagrundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0