23:32

Yeahh.. I´m almost done:)
I stort sett klar med hela SI ansökan, bara 2 referenser kvar som jag ska fixa i morgon..ska även skicka kopia på pass, körkort, betyg, det gamla vanliga..haha, som jag kopierat idag! Ja känner på mig att det kommer gå vägen här..av någon anledning:) Fick broschyrer av SI idag också och de känns väldigt tryggt med dem också!!
Alltså vilken hjälp man får av SI har säkert mejlat 10 mejl fram och tillbaka med Therese från SI som gett synpunkter och hjälpt mig göra bilder större och synligare m.m. Snabbt och enkelt är det! De gillar vi :)

Har tänkt på en sak som jag och mamma diskuterade häromdagen.. Ska någon av er köpa en ny resväska till USA?
Man har ju flera hemma, men borde man inte köpa en stor och bra? Eller ni kanske redan har en stor och bra..haha!
Men hur stor, ska ni ha en eller flera? Man kommer ju få övervikt på vägen hem sen ändå, och man kommer ju bli tvungen till att köpa en extra väska hem..Tror jag kommer behöva 1 extra stor till alla skor på hemvägen:) Finns det något bättre än skor? Nej, tror inte det..:)

Det här blir allt i alla inlägg här, men glömde skriva att jag fick svar från CC där hon bla svarade på min fråga:
- Varför många blir placerade i CA , även om de inte önskat det, trots konkurrensen? ( tro inte att jag inte tycker ni som inte önskat CA borde få de, så är det inte, är super glad för er skull)
Svaret blev:
- En del familjer i CA vill inte ha au pairer som önskat CA för de vill veta säker att au pairen kommer för familjens skull och inte för att det är en behagligt klimat, och är man öppen för hela USA ingår ju även CA. Det blev svaret, och visst jag kan förstå familjerna till en viss del, men man är väl lite dum om man tackar JA till en familj bara för platsen skull. Men men, nu vet ni anledningen iaf:)

Ha de bra,
Pernilla <3


Kommentarer
Postat av: Julia

Ja så var det för sts med. Men såg nu att du typ är färdig. Vad snabb du är. Hoppas du får en familj snabbare nu. Hos SI är det nog oxå större chans att man inte bara blir en i mängden eftersom de inte är lika stora.

2009-07-01 @ 00:12:38
URL: http://juliasresa.blogg.se/
Postat av: mandy - au pair in Seattle

man far ju ha 2x23 (fast inrikes fick vi pa vart flyg bara ha 22, helt puckat ju:p) jag tog med en resvaska pa 23,6 kg. Tankte att jag kommer shoppa mer an en resvaska sa om jag skulle ha med mej tva vaskor skulle jag fa varldens problem med att packa till hemresan sen:p

2009-07-01 @ 03:57:08
URL: http://mandyslife.blogg.se/
Postat av: Emma

Okej, Tack =)

Ja ska köpa en ny resväska som är större, sen hörde jag att man skulle köpa en som var godkänd för USA för? Vet inte varför men tycdligen så är inte alla resväskor de? Ja kommer att skicka hem skor i omgångar så man får hem alla skor, absolut det bästa som finns =)

2009-07-01 @ 09:25:00
URL: http://emmahellstrom.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv: Nej, jag vet. Har haft en väldig otur. Jag började på en ansökan hos SI men jag har nu pausat den eftersom jag fick en matchning med en familj, de försvann dock senare :(

2009-07-01 @ 10:54:33
URL: http://myaupairdream.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv: Nej, jag vet. Har haft en väldig otur. Jag började på en ansökan hos SI men jag har nu pausat den eftersom jag fick en matchning med en familj, de försvann dock senare :(

2009-07-01 @ 10:55:15
URL: http://myaupairdream.blogg.se/
Postat av: Amira

Banan har PLU 4229 hos oss haha^^

Och jag håller med dig;)

Jag ska köpa en ny reseväska eftersom man får ta med 32 * 2 kg med sig!!!

2009-07-01 @ 13:06:49
URL: http://amirausa.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja precis, de lär bli en hel del skor;p

Men du nu börjar de ju lossna för mig, Ja fick veta att ja blev antagen igår, så prel. 21 sep =)

Hoppas på att SI eller CC är snabba nu och fixar en familj =)

2009-07-02 @ 08:30:42
URL: http://emmahellstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0