You have a match!

Jaa, ni läste rätt:) Idag när jag öppnade min mejl hade jag fått en match från Cultural Care, inte alls vad jag väntat mig har varit så uppe i SI nu att jag helt slutat vänta på CC..I alla fall, jag fick en match i CA ..YEAH! Det var det första jag kollade i mejlet eftersom det i stort sett är det man får reda på där. Jag loggade in och såg att det var en ensamstående pappa med en son på 2 år och 7 månader, som bodde lite nedanför San Francisco. Det är stort att jag ens fick en i CA..hehe! Men nu till problemet, det känns inte rätt med en ensamstående pappa för mig, jag hade dessutom sagt nej till det..För mig känns det inte bra iaf, så ringde till CC idag och förklarade och de förstod verkligen. Ida frågade hur vitkigt det var med CA och så sen tyckte hon jag skulle vänta ca 3-4 veckor till, så får vi se vad som händer! Så de ska ja ju göra:)

När man väl fått en match brukar de ju ibland fortsätta med samma ansökan, så kanske får jag en snart igen:) Fast man ska aldrig hoppas för mycket..haha! Nu har det strulat sig med jobbet också, så jag kommer förmodligen inte kunna åka förrän 17 augusti iaf, och nu har jag 3:e augusti som prel, så ingen JÄTTE panik även om jag vill veta:)

Idag har jag pratat med Maja på SI, alltså va snälla alla är..både på CC och där. Jag har bara 2 referenser kvar att skicka på posten, sen är allt klart! Så hon skulle försöka göra allt för att få en intervjuare till Jönköping nästa vecka, eftersom de inte har så ofta här..så skulle hon be någon åka hit. Så snällt! Hoppas det ordnar sig!

Känns konstigt att ha två förmedlingar..men men, då kanske jag har större chans att verkligen få en bra match:)

Nu väntar jobb!
Pernilla <3


Kommentarer
Postat av: Johanna

Sv: Ja, jag hade en matchning men den familjen försvann efter någon dag. Har laddat upp en annan film tillsvidare, den är inte lika bra men det är något iaf :P

2009-07-01 @ 16:23:10
URL: http://myaupairdream.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej du, har du lust att klicka dig in på http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351 och rösta på mig o min syster... det tar typ 3 sekunder du behöver bara klicka på lilla snäckan bredvid bilden.. vore himla fint av dig och skriv en kommentar så att jag kan tacka dig senare...

peace



p.s gött med USA :)

2009-07-01 @ 16:32:37
URL: http://metrobloggen.se/miiia
Postat av: Mia

va snällt av dig... lycka till i USA... :) hoppas allt går bra

2009-07-01 @ 16:48:58
URL: http://metrobloggen.se/miiia
Postat av: amira

Åh!

Kul med match i CC!! :P

Och jag hade inte trivits med en ensamstående pappa, hade inte funkat bra för mig, men det kommer en match så snart så!! ;)

Ps!

Ida ringde ifrån CC förut!!

2009-07-01 @ 17:14:59
URL: http://amirausa.blogg.se/
Postat av: anna

jag höll också på med två org samtidigt, man känner sig lite otrogen :P haha.

2009-07-01 @ 17:15:47
URL: http://aupairanna.blogg.se/
Postat av: Hanna

Svar: Tack, allt gick bra i Sthlm :)

WOHOO en match! Awesome! Synd bara att den inte passade helt. Men jag skulle inte heller vilja hamna hos en ensamstående pappa, eller mamma för den delen, känns som att det skulle bli mer jobb då..Vad bra att du har båda samtidigt, jag tror helt klart att du har större chans att få en match då och då blir det mer konkurrens mellan förmedlingarna med, ett plus för dej då :) Ha det!

2009-07-01 @ 23:40:34
URL: http://lundquisthanna.blogg.se/
Postat av: Joakim Swärdh

ska med till usa, har 8 september som avresedatum :D

2009-07-02 @ 03:03:25
Postat av: Elin

Hej! Såg att du hade kommenterat hos mig. Jag åker med Cultural Care och bor i Santa Barbara, CA.



Fortsätt leta familj tills du hittar den perfekta för dig! Du ska ju trots allt bo där ett helt år.

Lycka till!

2009-07-02 @ 04:04:15
URL: http://elinkallmen.blogg.se/
Postat av: anna

SI visst om CC, men CC visste inte om SI förren jag ville säga upp mitt konto hos CC. då sa jag att jag var med på SI också..

2009-07-02 @ 09:17:02
URL: http://aupairanna.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Gud va kul, då är det väl på G nu iaf :) efter första matchen så rullade det på ganska snabbt för mig =) jag håller tummarna!

2009-07-02 @ 23:13:05
URL: http://moreofmimmi.blogg.se/
Postat av: Mimmi

De ringde precis haha, och dem sa Ja :D så nu är det bekräftat, känns grymt skönt! Och hon skulle skicka bilderna med så nu slipper jag gå runt och undra hur dem ser ut haha!

2009-07-02 @ 23:33:36
URL: http://moreofmimmi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0