Deep talk

God morgon!!
Hoppas alla haft en bra helg, min helg fick mig att inse va man ger sig in på..I fredags, blev det en grym utekväll med mina ex klasskompisar, tack för det tjejer:) I lördags mådde man som man förtjänade så jag umgicks mest med familjen, gick på stan, grillade, och agerade även fylle chaffis åt syrran:) På kvällen spenderade jag och mamma kvällen med att spela mitt nyinköpta spel Vem vill bli miljonär, på tv:n..de va riktigt kul verkligen, vi gav oss aldrig och när vi spelade tillsammans åkte vi ut på 200 000, man blev besatt:) Men riktigt nöjda var vi !! De va en liten parantes..hehe, nu till de ja tänkte komma fram till..
Efter en kanon helg med underbara vänner och familj, insåg ja igår kväll att jag bara kommer åka ifrån. Okej, att jag fattat det innan, men seriöst va gör man? Jag älskar det här livet nu..men jag är långt ifrån nöjd, jag måste ha lite spänning, utvecklas och uppleva!! Vem vill sitta på hemmet och ångra att man aldrig vågat göra saker, INTE JAG!!
Glöm aldrig, att de vänner som är en " keeper" kommer stötta dig och finnas kvar efter ditt år, och familjen och ditt hem kommer defintivt finnas kvar, i stort sett som du lämnade det! Jag kommer gråta mig genom många dagar i USA, så bra känner jag mig själv..men det som inte dödar härdar!
Vi kommer vara mer redo än någonsin att möta livet och fortsätta förverkliga våra drömmar efter ett år i USA!
 
Nu blev det lite "deep talk" här, men det är nog vitkigt! Och vad hade jag gjort utan er, min " au pair familj "? Känns verkligen tryggt att alla sitter i samma båt:)

I fredags ringde Maja mig från SI, och bad mig lägga till lite barnerfarenhet från mina resor till Tanzania, tänkte inte riktigt på att ja kunde ta med det, så jag ska lägga till det, sen sa hon att jag var klar!! Så på onsdag blir det intervju, som jag fått reda på är väldigt mer seriös än CC:s, så nu blev ja nervös..haha! Men ska nog överleva det också!
Läste massa bra om SI igår från andra bloggar, så nu är jag riktigt taggad att åka med dem, känns som jag kommer göra det!!

Har börjat med en lista, med speciella saker jag ska ta med till USA, så jag inte blir så stressad sista tiden, man vet hur det blir! Så om ni vet något redan nu, så får ni gärna säga till så lägger jag till det, så lägger jag upp listan när den är tillräckligt full:)

XOXO
Pernilla <3

Kommentarer
Postat av: jessica

hej :D håller med dig det känns verkligen som om man har en lite au pair familj med andra au pairer :D jag har en hel lista vad jag tog med till usa ( som är nedpackat) men om du vill så jag kan skicka den till dig men jag är garanterad att du inte kommr glömma något :D



Kram Kram

2009-07-05 @ 12:11:34
URL: http://jessicainusa.blogg.se/
Postat av: jessica

hej :D vad har du för msn ?? elelr du kan väl adda mig så kan jag hjälpa dig med din blogg och sen skicka listan till dig :D Kram Kram

2009-07-05 @ 13:06:13
URL: http://jessicainusa.blogg.se/
Postat av: Lollo♥

vad hemskt det måste vara att veta att man kanske träffar sina kompisar för sista gången på ett år. jag kommer gråta en massa innan jag väl kommit på planet, haha :P

jag glömmer alltid något när jag packar.. så jag kommer typ få dubbel kolla femtioelva gånger xD



sv: ja.. jag tänker nog göra som du.. för att vara på den säkra sidan. men vet inte om jag kanske ska ge CC en chans innan eller något? för har varit så inställd på att åka med dom nu, hahah :P

jag ska söka nu i höst, mina au pair förberedelser ska ingå i mitt projekt arbete så :P

2009-07-05 @ 13:38:00
URL: http://anystar.blogg.se/
Postat av: emma

ja visst är vi grymma :)

2009-07-05 @ 16:03:17
URL: http://emmagredenius.blogg.se/
Postat av: maria

Glöm inte en adapter till kontaker :) Jag inhandlade en i helgen på Clas Ohlsson för ca 100 :-Ifall du har tänkt att ta med dator, mobilladdare, kameraladdare m.m...

2009-07-05 @ 16:39:47
URL: http://miio.devote.se
Postat av: Tilda

Gud vad kul att åka till USA, jag vill också dit! :D

2009-07-05 @ 16:52:56
URL: http://tiildiiz.blogg.se/
Postat av: cecilie ♥

intressant blogg! :)

2009-07-05 @ 17:25:42
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Alina

Hoppas du haft en bra helg! =)

2009-07-05 @ 17:31:40
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: ida

jättesöt blogg!

haft en bra dag? :)

2009-07-05 @ 20:07:41
URL: http://myrins.blogg.se/
Postat av: Frida

Hej pernilla! Jag börjar precis som du känna mig lite orolig över CC.s matchning så jag har en fråga till dig om SI utifall jag ändrar mig och ska ansöka där med. Det står ju på deras hemsida att om man vill åka i augusti så är sista ansökningsdatum i april. Men du har alltså kunnat ansöka ändå? :) Lycka till med allt!

2009-07-06 @ 11:59:31
URL: http://fridagrundstrom.blogg.se/
Postat av: Stella - åker som aupair till D.C i september

Hej!

Jag åker som au pair till Washington D.C i september och det är verkligen med skräckblandad förtjusning som jag åker ifrån allt här!



Speciellt nu när det är sommar så känns ju allt så himla mycket bättre också. Man gör mer saker, umgås mer med alla kompisar och med familjen, det är varmt ute (ska vara iaf...) men i november är det rätt mycket tråkig vardag här och då kommer vi leva helt annorlunda liv i usa! :D



Det här med en lista börjar jag också fundera på, så det inte blir kaos sista veckan :)



Håller tummarna att du får en bra matchning snart!

2009-07-06 @ 14:01:27
URL: http://stellal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0