Vilda äventyr!

Woho...det är nyårsafton i Sverige nu:) Tänk att vi kommer vara på helt olika år imorgon! När ni har 2010 har jag forfarande 9 tim kvar av 2009, coolt ändå!
Nu tycker jag nästan det känns värre att vara borta på nyår än på jul..jag älskar traditionerna på nyår..åker ut med familjen och massá andra familjer och åker pulka och grillar korv, sen blir innebandyspelning barn mot vuxna, bastusittning och sen träffar man kompisarna på eftermiddagen och gör sig iordning tillsammans, lagar mat och förbereder sig för en förhoppningsvis grym nyår:) Det saknar jag sjukt mycket i år. Imorgon kommer jag förmodligen inte göra ett skit..ta hand om barn. Just nu har jag så ont i magen att jag knappt kan stå upp, så min positiva anda försvann lite idag..Hoppas verkligen det försvinner imorgon!!
Kanske lite vin gör susen imorgon, haha! Min värdfamilj är verkligen ett stort fan av viner, så om man inte gillar vin innan man kommer hit, gör man det definitvt efter detta året!

Idag har jag jobbat nästan hela dagen..jag och Kayla var ute och försökte hitta en liten backe att åka pulka i, vi hittade faktiskt några små snöhögar och det var sjukt kul:D Om man kliver i snön så går snön till mina lår, det är riktigt mycket snö här nu!! 
Senare på dagen åkte jag upp med Kayla till backen och stannade och drack lite hot cocoa med familjen och deras vänner och släkt..mysigt att få lite afterski feeling:)

Sen hade jag 2 tim off och då bestämde jag mig för att gå till mammoth village där det finns lite shopping m.m och med kartan i högsta hugg började jag vandra med start från skidbacken, och jag lyckades ta genvägarna och kom fram:) Gick runt lite och det var en mysig liten by..haha!
Värre var det att komma hem eftersom jag inte skulle gå samma väg hem..jag började gå, men såg på kartan att jag nog gick åt fel håll. Vände om och tänkte, varför inte bara fråga någon, jag börjar ju snart! Frågade en DUM engelskman som trodde han visste exakt vad han pratade om..du ska gå dit sa han och pekade!
Okej tack. Jag var 99 % säker på att det var fel väg han sa..men jag beslutade mig för att lita på honom..
vilket jag ångrade hela vägen. Nu gick jag den vägen jag kom ifrån, men då kommer jag till skidbacken inte hem. Som tur var visste jag vart jag var, så jag kom hem..men ändå, jag blev så arg att jag inte bvara litade på mig själv!! Den tomten visste ju inte vad han snackade om, haha!
Var ute på en 1, 5 tim promenad iaf, vilket var skönt:) Behövs efter allt onyttigt jag käkat idag, puh!

Förutom magonten så har det varit en hyfsad bra dag, det går framåt här också. Jag har lärt känna mig själv att jag behöver lite tid att vänja mig vid nya saker som dessa. Det blir på något sätt en liten vardag här också..
Det bästa är att vi KANSKE åker hem lördag..hoppas hoppas!

Nu vill jag önska alla nära och kära, läsare och främlingar världens bästa nyår som förhoppningsvis blir oförglömlig!!!
Gott nytt år!!!!!!!!!!!

Nästa inlägg blir väl 2010-Yeaah! Good bye 2009..Jag har haft ett riktigt bra 2009, så många roliga saker som hänt under detta året att jag aldrig lägger 2009 bakom mig!!!
Men 2010 du är hjärligt välkommen du också.

Va rädda om er imorgon!! ( idag blir det väl för er )


Kommentarer
Postat av: Getingen

2010 års första INLÄGG! Känns skönt att va nr 1 hi hi :)

Gott nytt år lillasyrran!

Love you!

Miss & Kiss!!

2009-12-31 @ 09:34:03
Postat av: Anonym

GOTT NYTT ÅR PILLAN !!!

Jag firar mit nyår utomlands i år okså. just nu befinner jag mig i Norge. Jag saknar också sverige ska ja sæga dig <3



Pusssss !!!!

2009-12-31 @ 10:21:29
Postat av: Valle & Plommis

Du kommer få ett helt fantastiskt 2010, det är jag säker på! Dessutom känns det helt underbart att vi faktiskt ses då, längtar typ ihjäl mig tills du kommer hem...men den som väntar på något gott! :)



Var rädd om dig!

Puss och kram

2009-12-31 @ 10:58:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0