Tålamod är en au pairs bästa vän....

Man vet aldrig hur dagen ska bli..man vet aldrig hur barnen kommer vara man vet ingenting..Idag trodde jag definitivt att dagen skulle bli annorlunda..lite iaf!
Jobbade 7.30-9.00, sen var jag ute och sprang en kortis första gången efter magsjukan..Puhh, de va riktigt jobbigt även om jag typ bara sprang i 20 min..haha! Sen skulle jag få ha bilen kl 11.30..kl blir 11.45 ingen bil, 12.00 ingen bil..jag messar Kristy 12.15 och då har de visst glömt det så de kommer senare..Jag börjar bli frusterad av att bara sitta med kläderna på och slösa tid på min lediga dag. Jag är så sjukt otålig när det gäller sånt. Kl 13 ringer hon och frågar om det är okej att de handlar först så de kommer 13.30..
Va säger man? Det är klart, det är ju deras bil..men ah, jag orkade inte vänta mer.

När jag välk hade bilen blev allt stressat men jag skulle ta mig till köpcentrumet iaf men GPS visade bara att jag skulle ut på freewayen och jag har inte kört där än och de vill inte att jag ska göra det heller innan de övat med mig en gång..så jag var tvungen att vända. Ville inte chansa på vägen har bara varit där 1 gång innan, så det fick bli ett annat köpcentrum. Inte lika bra med jag hittade några kap iaf och lite julklappar också faktiskt.
Efter att fått ut mina frustrationer genom hög radio så tänkte jag..vad kan jag göra åt det? Inte nånting, det som hänt har hänt, let it go! Känner mig så mogen att tänka sådär..haha!

Äntligen har ja en cozy morgonrock att mysa i:) Var bara tvungen att ha denna klänningen, det tråkiga är att det finns så mycket snygga party kläder men när ska jag ha det?? Jag kan inte gå ut här och hur ofta är man på party..inte ofta! Det man köper nu kanske inte jag vill ha om 1 år hemma i Sverige ändå..så surt!



Litet halsband fick det bli också, har inte testat men gillar det ändå:)


Började jobba igen 4.30, gjorde middag och som vanligt som varje dag ville inte Parker ha maten. ( Även om det är deras mamma som bestämmer maten ) Jag vill inte ha denna pastan..jag vill ha något annat. Att säga, ja visst jag gör en helt ny middag till dig kommer göra ungen bortskämd och jag vägrar uppfostra ett bortskämt barn. All pasta smakar för tusan samma. Till slut åt han pastan, men igår var jag tvungen att göra ge honom ngt annat...inte okej!

Bad och läggdags var ju en mardröm..Kayla somnade hyfsat fort, men sen höll jag på med Parker i ca 1 tim, han grät och gick ut och la sig i hallen, visste inte vad han ville..fortsatte gå upp ur sängen..han är så övertrött att han säger att han inte kan sova, men han har inte ens lagt huvudet på kudden..Mitt tålamod tar verkligen slut i dessa situationer..Va ska man göra? Ja kan ju inte bli arg på honom..visst kan jag säga till på skarpen, men det hjälper ju inte. Han förstår ju inte sitt beteende..till slut satt han och grät i sängen och ville ha sin mamma. Vi började prata lite om allt möjligt..han berättade saker jag berättade saker, och tillslut blev han väldigt intresserad av att min syster är gravid så då glömde han bort att han var ledsen. Som tur var kom mamma hem precis då, mycket tidigare än vanligt, så hon kunde prata med honom lite.
Puh..i de stunderna vill jag bara flyga hem eller långt bort iaf!!

Nu har jag ätit soppa och panini och ska nog sova..min favoritdel av dagen..haha! Seriöst vad skönt det är..är det något som är underskattat här i livet är det väl ändå att sova:) Hoppas dock jag får en bättre sömn denna natt, inatt vaknade jag flera gånger av att jag drömde mardrömmar..bad! ( ni kan ju skriva upp det )

Imorgon blir det bakning med Silvia - LUSSEKATTER!!!! Sjukt gott ska det bli! Först ska jag köra Kayla till dansen på morgonen..Älskar att titta på hennes dans.




Kommentarer
Postat av: loppan

Pillan håll ut..

Snygga shoping saker iaf, usa har allt ganska mycket att bjuda på. Här i stockholm hittar man ju ingenstans !!! hahaha ..



<3 ta hand om dig

2009-12-03 @ 08:02:53
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Janna

idag är min lediga dag pillan, tänkte jag kommer över och bakar lussekatter med er?? :)

Ne nu ska jag palla min ut på en promenix i detta frusna landskap haha. Tack för ditt dagliga inlägg, du har förgyllt min dag jag behöver det för att finna mig till ro under dagen=).

en stor fet puss från din tor!!!

2009-12-03 @ 11:37:07
Postat av: Janna

Ps: grymt snygg kläning!!

2009-12-03 @ 11:37:58
Postat av: aleex

försöker du på något sätt göra mig fruktansvärt avundsjuk när du köpte den där "hur-snygg-som-helst-klänningen", gaaaaalet va snygg!



jag tror att jag också hade behövt vara au pair, tålamod finns inte i min skalle, sååå gööött att du lär dig så mycket utan att du kanske ens tänker på det! va roligt m massa olika köpcenter, här har vi iaf ETT. haha. tar 5min att gå igenom. haha. så kul att du kör bil m. å när du skrev att du kunde ratta, haha, det va kul! love your bloggis. PUSS

2009-12-03 @ 14:15:33
Postat av: Caroline och Arne Pehrs

Hej Vännen



Vad kul att följa ditt liv där borta.....känns som du har det ganska bra eller?

Håller nu på att inhandla julklappar...Aleex önskar sej ett renskinn från Ica Maxi.....Annars är allt som vanligt i lilla Habo skönt med alla ljus som lyser upp i vintermörkret,,,



Stor Kram Arne & Caroline

2009-12-13 @ 19:57:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0