pediatrician i Hollywood?

Min lediga dag började med sovmorgon om kl 9 räknas som sovmorgon? Hemma var sovis närmare 11, men här har det bytts ut till 8.30-9.00..de gillar jag inte! jag vill ju bli pigg!!
Nog om det, på morgonen tog jag det bara lugnt och packade, åt frukost, tittade lite tv. Stackars lilla Parker hade spytt flera gånger inatt också, ponken! Han mår bättre nu iaf, tur det!
Idag är det stor rea dag här, men jag var inte crazy och gick upp kl 6 för att shoppa direkt, men kl 14 idag åkte jag en sväng till ett köpcentrum och jag tycker inte alls det var någon bra rea. Istället kom jag hem med 3 saker från Forever 21, tyvärr inga rea varor, men de va värt det:)
Tröttnade efter 1 affär, så det blev överstökat ganska fort, åkte istället hem och tog på mig träningskläderna och gick till piren. Har aldrig varit ute på piren sedan jag kom hit, inte ända ut..så nu var det dags..det var ett litet gulligt cafe och museum där ute:) Fick sånt lyckorus när jag var där..solnedgången, ställde mig att kollade på alla surfarna som tog vågorna lätt som en plätt. Det är sjukt vad vågorna är större än vad man tror när man tex står inne i huset. Då slog det mig verkligen att jag inte kan komma på något bättre ställe att bo på..om man ser till platsen. Helt underbart!! Behövde den lilla lyckostunden:)

När jag kom hem var barnens morbror eller var det va här och hälsade på och han är barnläkare inne i Hollywood..MITT DRÖMYRKE...så coolt och han sa att jag kan få komma in dit någon gång så kan han visa mig runt på sjukhuset och jag kan få vara med honom och sånt...JA TACK!!!Waa, jag blev helt exalterad..här gäller det att knyta kontakter=) Han var så himla gullig, en äkta läkare! Lite inside info är att hans man är någon kock och tränare om jag förstod det rätt för kändisar, så för ett tag sen gjorde han frukost till Jennifer Lopez när de ringde honom..haha! De bor i hollywood hills och det är allmänt coolt:) 
Åh, vad jag vill va med honom på sjukhuset någon dag!!!!
 
Jag vill också vara barnläkare i hollywood!!!

Nu har jag pratat med massa på msn och samtidigt dricker jag mitt Lussebulle te som familjen skickat...MMM säger jag bara, så otroligt gott:) TACK! 

Behöver lite hjälp, hur skrämmer man bort en man/kille? Det räckte inte att säga att han skulle kunna vara min pappa..rent tekniskt,det tyckte han var kul sagt...inte så va? haha. 
 inget verkar hjälpa och jag vill inte vara otrevlig eftersom han är jättesnäll för övrigt!! Antar att det bara är att låta det rinna ut i sanden...
haha! 

Nu ska jag äta mat och nog dricka min julmust och ladda krafterna inför veckan i Mammoth!! 


 


Kommentarer
Postat av: loppan

haha Pillan vem raggar på dig ? spännande. De är ju mitt må i livet gifta mig med en rik amerikan ..



Gullet ät mycker mat nu inför resan till Mammout, och se till att inte bli sjuk igen, LOVA!!!!!



Ta hand om dig !

2009-12-27 @ 17:08:15
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Agneta

Hej Pillan! Massor av jul & nyårskramar från oss! Vi firade jul i Oskarshamn och igår hade vi lillejul hemma hos oss enligt tradition, trevligt och roligt som det brukar vara att träffas. Sofia & Emelie tog ett gemensamt ansvar för att dela ut julklapparna. Du får dubbelt nästa år!!! Njut av ditt liv....tänk vad mycket du får vara med om. Kram Agneta & Janne

2009-12-27 @ 20:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0