Mycket bra dag & bättre kommer det bli:)

Yes, härlig rubrik va? Egentligen borde jag sova, men måste bara uppdatera denna dagen. I går ringde något konstigt nummer till mig massa gånger och jag var säker på att det var föräljare så jag struntade i det..i morse ringde det igen och då klingar det till hos mig att det kanske kan vara Frida från Jönköping, nu au pair i San Francisco:) Mycket riktigt så var det de, haha!

en parantes, inatt kom Parker in till mig igen och sa, Pernilla jag går och kissar..Eh, okej? haha! Jag hade inte hand om barnen, men han hade nog glömt det..sen kl 6 imorse kom han in och frågade om vi kunde gå ner och kolla på tv. Mitt svar blev kort - Du kan gå in till mamma och pappa. Okej sa han och sprang iväg.
Så var det med den efterlängtade sömnen! Jag sov iaf ut väldigt länge, behövligt och skönt!
Idag trodde jag att jag skull träffa Frida och hennes svenska kompis hela dagen, men det tog lite tid för de att köra från San Diego, så kl 17 möttes vi i Redondo Beach som är OC piren för er som inte vet det. Självklart gick vi in på det berömda frukost stället och där visar ägaren i vilken soffa de spelar in OC i, sen visar han kort på alla skådespelarna och deras autografer:):) BEVIS PÅ DET...ser ni ramen?? Jag smekte varje del av soffan så jag säkert får lite dna från seth eller summer:)



Efter detta skyndade vi oss mot Manhattan Beach där det var fyverkeri som tydligen skulle vara väldigt fint:) Vi hann precis, och visst det var väldigt fint!!



Efter en liten rundvisning av mitt hus så gick vi ut och åt på en väldigt mysig restaurang här i Manhattan Beach, har inte ätit ute här än, så det var premiär även för mig:)
Imorgon ska jag jobba OCH skypa med min finaste vän Aleex, äntligen!!!!!!!!!!
Ewelina och Frida ska sova i L.A tills på onsdag, så snälla som de är sa de att jag får sova med dem på deras hotell imorgon natt och eftersom jag är ledig på tisdag så kan vi göra massa kul, äta mysig frukost tsm, sen blir det bla, huntington beach och sen åka och kolla kändishusen i hollywood:)
Hoppas de kan smugla in mig på hotellet:)
Jag är såååååå glad att jag träffat tjejerna..ser verkligen framemot dagarna!! Tyvärr bor de i San Francisco men det blir snart en weekend dit!! Yihha!

Nu måste jag sova, ovanligt va?
Hoppas helgen varit super! Ta hand om er!


Kommentarer
Postat av: Janna

NU va de flera inlägg sen jag komenterade, kännde de va dags nu:) låter som en toppen dag du haft vännen, se de possitivt att han kommer in till dig när du sover, han tycker om dig=) idga är de lite snö hemma, och jätte kallt. Ne nu ringer de igen haha dags att jobba! Puss på dig!

2009-12-14 @ 10:08:23
Postat av: Malin

hejhej :D



hoppas allt är bra med dig, och att du trivs i usa som aupair!



jag har läst din blogg långt innan du skulle åka. och ja måste gå in varje dag nästan för att kolla om du har skrivit något, tycker det är så intressant när du skriver. ska själv försöka komma iväg när jag har gått ut gymnasiet, men är lite orolig för engelskan, men det ska nog fixa sig ändå får vi hoppas :) men kan du inte skriva lite hur det är , och samtidigt liksom hur det känns nu, är det som du hade tänkt dig innan du åkte? Har du fått många vänner, som kommer från CA? :D Jag tycker det är riktigt roligt för dig att du kom till CA, när man har en dröm , så blir allt så mycket roligare om det blir så att man kommer till den platsen man vill, för då blir jobbet mycket roligare om det blir som man hade tänkt sig :D



önskar dig all lycka till, och hoppas jag att du stannar hela året occh om inte mer :D

2009-12-14 @ 19:15:53
Postat av: Mona

Så kult! Hvor lenge har du vært i USA?

Drømte du om det lenge før du reiste? :-)

2009-12-14 @ 20:24:39
URL: http://monak.blogg.no
Postat av: Getingen

OMG!!!! Resan ÄR bokad!!! I april anländer Fam B :) helt galet, jag längtar!!!



Kul å få se lite bilder igen sis, du är lika söt som alltid. Roligt att träffa nya svenska tjejer. Ta hand om dig sis! Love!

2009-12-14 @ 20:30:24
Postat av: loppan

Men lägg av !!! det där var inte ens okej !!!!!! hallå!! hej hej pren kul o ses ...

waaaaa!!!



<3<3

ja vet vem den tjejen är ..

2009-12-15 @ 00:13:34
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Louise

Tjo! Va rolig blogg du har! Kommer nog bli en "stammis" här haha:) Jag är med aupair fast på andra sidan usa. Är i New York. Tänkte bara säga hej och fråga vilken organisation åker du med? Trivs du? Ha det super:)

2009-12-16 @ 04:53:35
URL: http://superlouise.blogg.se/
Postat av: Lollo ♥

Hej du Pilla :D Jag och min kusin har en au pair blogg som även är vårat projekt arbete. På bloggen har vi något som heter månadens au pair och jag undrar bara om du skulle vilja vara det nu i december? :D du behöver bara svara på lite frågor och låta oss posta en bild på dig i inlägget ^^ Det hade varit jätte roligt om du vill ställa upp...



du kan maila mig på [email protected]

:D

2009-12-16 @ 22:12:52
URL: http://ibarae.blogspot.com/
Postat av: Lollo ♥

Jag och min kusin har en au pair blogg som även är vårat projekt arbete. På bloggen har vi något som heter månadens au pair och jag undrar bara om du skulle vilja vara det nu i december? :D du behöver bara svara på lite frågor och låta oss posta en bild på dig i inlägget ^^ Det hade varit jätte roligt om du vill ställa upp...



du kan maila mig på [email protected]

:D

2009-12-16 @ 22:27:17
URL: http://theaupaircousins.blogspot.com/
Postat av: Lollo ♥

wtf, HAHA nu blev det två ._. jaja! nu kan du inte missa det xD

2009-12-16 @ 22:28:11
URL: http://theaupaircousins.blogspot.com/
Postat av: klara

åhhh pillan vad sköönt att du trivs så bra:) blir så avundsjuk vad du skriver och gör haha jaag vill med:D

<3<3<3

2009-12-16 @ 22:32:02
URL: http://klaraartursson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0