Lycka.

Sorry, det blir inga bilder idag heller:( Har inte hunnit, men det kommer!!
Kommer inte ihåg vad jag uppdaterat om men i fredags skypade jag med mamma och pappa sen några ärenden och jobb på det..Jobbade hela kvällen och i morse skulle jag gå upp med barnen när de vaknade för att föräldrarna skulle få sova ut. När jag vet att barnen kan komma in till mig sover jag väldigt oroligt, för man oroar sig omedvetet hela tiden..kl 3.30 på natten kommer Parker in och säger att han ska gå och kissa..Ja, okej..gör du så! Att han alltid ska informera en om det..gick upp och kollade så han var okej, sen somnade han, men inte jag. Kunde inte somna om igen:( Sen kommer han upp 2 gånger till på natten pga magont m.m. Kl 6.30 går vi upp, lite lagom..haha! Tittar tv och jag gör, äggröra,bacon och bagel till barnen..Vilken husmor jag börjar bli:)

Det är så kul när värdföräldrarna är så tacksamma hela tiden, då går man upp sådär tidigt utan att behöva tycka synd om sig själv..haha! Tack för det familjen:)
Idag har jag varit på Target och ett köpcentrum hela dagen och fixat klart lite julklappar, tyvärr inte klar än:( Vad kan man köpa till enn 6 årig kille??

Idag regnar det för fulla muggar här, trafiken stannr nästintill upp, men idag badade nästan bilarna i vatten så det fanns väl anledning till det idag:) Lite mysigt är det faktiskt när det regnar, eftersom det nästan aldrig gör det!!
Nu ikväll jobbar jag igen och allt gick väldigt bra..inga bråk, skrik eller ledsamheter. Vi hade det så mysigt en stund ikväll, jag låg och tittade en stund på en julshow med barnen i deras föräldrars säng och bredvid sängen har de en öppenspis som vi tände..Riktigt julmys:)

Igår frågade Parker mig i bilen, kommer du stanna 1 eller 2 år?
- Eh, jadu jag kan inte svara på det än sa jag. Jag har ju bara varit här 2 månader än så jag får se..
- Yes, you have a long time to figure that out säger han då..haha!
- Vad tycker du frågar jag?
- 2 år blev svaret! Annars kommer man sakna dig så när du åker sen.
Kändes skönt att han inte sa 1 iaf..hehe!

Jag vet ju nästan till 100% att jag inte kommer stanna 2 år som jag känner nu..men att förlänga med 6 månader är forfarande möjligt:) Får se! Svårt att säga nu!!

Imorgon är jag helt ledig..yiiiha! Då skulle jag egentligen möta upp några andra au pairer från san francisco varav 1 kommer från min hemstad:) De bilar här i närheten imorgon, men har inte hört något än så får så hur det blir! Hade varit riktigt kul att ses, annars vet jag inte vad jag gör! Det är fyverkeri här imorgon kväll som tydligen ska va fantastiskt!! Det ska jag se iaf:D

Hoppas er helg varit bra!!!

Åhhhh, nu är det bestämt när mamma, pappa och syrran ska komma!!!!!!!!!!!!!!!!!
I påsk kommer de och jag kan inte vänta tills den dagen, en sak som är säker är att jag kommer vara den lyckligaste på hela jorden just då!! Låt det gå fort!



Kommentarer
Postat av: Mamma

Här kommer en Lussekram från mamma. Det där med ett halvår till låter som en evighet...ha ha samtidigt härligt att läsa då vet vi ju att du trivs bra. Ha en skön ledig dag. Älskar dig puss mamma.

2009-12-13 @ 09:38:34
Postat av: Lollo ♥

naw så gulligt. kul att veta att man är önskad i alla fall :D

2009-12-13 @ 15:49:11
URL: http://ibarae.blogspot.com/
Postat av: Getingen

Ååå lilla Parker är ju så söt, barnen gillar verkligen dig Pilla. Men det gör vi ju alla <3 Aaaaa längtar sååååå mkt tills vi kommer, men tiden kommer gå fort! :) snart är vi i staterna woooho! P&K from Miss G

2009-12-13 @ 16:10:39
Postat av: aleex

du är sååå modig. å sååå bäst!!

2009-12-13 @ 21:03:46
Postat av: aleex

ps. imron ska vi skypa. waaaaaaaa!!!!!!! vad jag längtar!!!!!!

2009-12-13 @ 21:04:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0