Julpimp.

Ett kort inlägg om dagen..
Kunde sova ut för första gången på länge..ställde kl på 10.00 och jag vaknade lite då och då innan men kl 10.00 kände jag att jag skulle kunna sova 5 tim till om jag fick..
Gick upp och åt frukost och kl 11.30 kom Silvia till mig för en promenad på The Strand, vi gick till Hermosa Beach och tillbaka, tror vi var ute över 2 tim..inte illa:) Tack Silvia för det, väldigt trevligt!! Alltid kul med sällskap också:)

Hem och skrev klart alla julkort-äntligen!! Fixade lite i min lya och sen kom det hit en svensk mamma, som är kompis till min värdmamma, hon har själv varit au pair och nu är hon gift och har barn här. Tycker om henne så himla mycket, kul att prata lite svenska:)
Det var dags för mig att börja jobba, gjorde mat till barnen, badade dem och sen var det läggdags. Sen var det städning m.m. Igår när barnen somnat st'dade jag våra 2 gigantiska skafferi..gillar att organisera så det var kul, kan säga att det behövdes!!! Fick ett stort tack av Kristy idag..kul att det syntes iaf:)

Ikväll har jag pyntat klart i min lya och imorgon tänkte jag lägga upp bilder på mitt julpynt men även på hela rummet eller snarare lägenhet:) Hoppas jag hinner med det!!

En rolig sak är att, idag sa Kristy att vi inte kommer hinna åka till Mammoth lika många gånger i år som förra året pga av värdpappans jobb...Åh neeej va synd..eller inte:) Fy va skönt!!! Däremot blir det nog ingen långresa på deras springbreak pga hans jobb:( Men Las Vegas eller Palm Springs är inte heller fel..jag är glad för vad som, except MAMMOTH!!!!

Nu är det sovdags! Tänker på er där hemma <3

Kommentarer
Postat av: Janna

åå längtar efter att se dina bilde rpå julpynt sjäv så har jag inte en enda tomte på mitt rum en. Men ätit lussekatter och pepparkakor och glögg på jobbet nu på morgonen, mums!! jag saknar dig vännen, här hemma är allt mörktmörkt och åter mörkt och ingen snö! Ha en underbar dag, nu börjar jobbet, ring ring!! Puss på dig vännen

2009-12-11 @ 09:00:07
Postat av: loppan

hahah pillan kan det bli bättre?



Jag vill också se julpyntet, jag kommer ihåg nr jag o syrran skulle julpynta i usa. herregud, de va lixom inget pynt det var jul i hela huset, massa skit överallt !!!!!

<3<3

ja kommer !!!!

2009-12-11 @ 10:21:45
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: brunnen

2 saker...



1. gött att du slipper mammoth!

2. du ger f*n i att gifta dig med någon amerikan och sen bosätta dig där!



:) puss & kram

2009-12-11 @ 11:19:54
Postat av: jumpan

babe du måste komma över dendär mamoth fobin ;D du är så söt och det är så typiskt dig , du kommer altid hata det bara för det ;) haha saknar dig!!!!!!! hoppas du mår bra och trivs <3<3<3

2009-12-11 @ 13:08:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0