Craaazy weekend!

Yihha! I´m still alive..vilken helg, vilken helg kommer knappt ihåg hälften av allt som hänt, men självklart bjuder jag på en uppdatering såhär på söndagseftermiddagen.
I fredags började jag kl 12.00 och då började även min helg som var allt annat än lugn. Jag och Kayla började med att göra smycken och måla naglarna tillsammans och hon fick för första gången måla själv, och vem blev offret? - Jag såklart, jag tyckte det var dags för henne att prova på själv så klart man ställer upp:) Halva mina fingrar var väl glittriga i både lila och blått, men hon gjorde ett riktigt bra jobb måste jag erkänna.
Sedan åkte Parker till sin kompis för en playdate och jag tog med Kayla till grannen för en annan playdate. Så skönt att dela på dem ibland! Jag lekte mamma, syster , baby med Kayla och hennes kompis och jag fick vara baby och jag lyckades övertala dem om att babyn måste ta en nap hela tiden..eftersom jag var död som vanligt fick jag mig en liten vilopaus:)
17.30 körde jag och Kayla iväg och hämtade Parker och hans kompis från Karate träningen, körde hem Ethan och sen hem till oss för att laga dinner åt barnen. Baddags och läggdags och innan denna helgen hade jag bestämt mig för att detta skulle gå riktigt bra..även om de vägrade lyssna skulle allt gå bra..och det gick faktiskt riktigt bra..Kayla somnade direkt efter Cinderella-boken, Parker kom upp en gång och sa att han inte kunde sova men jag vet att han inte ens försökt, så fick sitta med honom och prata lite och tillslut så somnade han.

Som jag sagt innan så sov föräldrarna borta fre till lör, vilket innebär att jag jobbar på natten också, men det hade jag inte ritkigt planerat. Somnade vid 23 på kvällen, 2 på natten hör jag någon i mitt rum. Pernilla, PErnilla, I can´t sleep..Då är Parker uppe, jag kollar på klockan och tror det är ett skämt. Han går till toan och kissar och lägger sig i sängen och vill sova igen. ( nödvändigt att väcka mig..haha) Sen kunde jag självklart inte somna om..
jag tror jag lyckades somna lite men kl 5 kommer någon in igen. Pernilla, my tummy hurts..Eh, okej..mår du illa? har du magknip? Är du hungrig? Han har bara ont i magen..men han lyckas somna igen..
6.24 kommer han nästa gång..är det morgon nu?? Ja, snart är det morgon, försök somna om lite..
6.50..Nu är det väl morgon? Kayla är vaken..Ja nu är det morgon..

Puh, vad hände med den sömnen..småbarn, småbarn! självklart vill jag att de ska känna sig trygg med mig och veta att de kan komma in till mig när som..men lite sömn hade varit härligt:)
Gick upp och tittade tv och åt frukost och sen körde iväg till Noahs Bagels som ni nog kan räkna ut är en affär som säljer bagels, inte svårare än så:) Beställde smaskiga bagels med cream cheese och köpte varsinn jamba juice och hade det mysigt!! Tråkigt nog var det mulet och lite små kallt, men vi hade det mysigt ändå:)
Åkte till parken en liten stund och sen styrde kosan hem för att göra pepparkakshus..Woho:) Jag har aldfrig gjort det förr så det var riktigt kul. Svårt men kul:) Roligast var ju att äta glasyren..Jammi! Ungarna ville äta upp dekorationen mest, men vi lyckades få ihop ett litet hus!
Haha, måste berätta en liten kul sak. Samma morgon lämnar jag barnen för 2 min och springer upp till mitt rum och när jag kommer ner sitter Kayla på pepparkakshuslådan..
- Kayla, va gör du? Du kan inte sitta på pepparkakshuset då kan det gå sönder..Jag hoppas det höll säger jag..
När vi öppnade det sen så är julgranen i 2 delar..haha! Kayla kollar på mig med stora ögon och säger: Oh!
- it´s okay säger jag,but don´t do it again.
- Yeah, It´s okay, because it was an accident..
Jag och Parker börjar garva och säger i kör, Nej Kayla det var inte en olyckshändelse att du satte dig på huset:D



13.30 på lördagen kommer föräldrarna hem och jag är ledig för 2 tim sen ska vi på julparad i Long Beach. Eftersom jag sovit så lite fick jag välja att följa med eller inte, men jag ville se det och ville vara snäll mot dem. 
Först träffade vi släkten som var med i Mammoth och alla var glada att se mig på benen denna gången:) Jag älskar grandma som jag berättat om..det är min värdmammas systers mans föräldrar ( fattar ni? ) Direkt när jag kom sa hon, har du ingen varmar jacka? Nej tyvärr, men det är ingen fara säger jag. Vänta här jag har faktiskt med mig en riktigt snygg kappa..Tillbaka kommer hon med en zebra liknande kappa med lite fransar..haha! Så söt är hon jag vill bara krama henne!! Den hade jag på mig hela kvällen:) 
Se´n gick vi till ett hus där det var ett party och det är bara usa som är såhär galna..de hade bjudit 200 personer till detta lilla hus..mat och barn överallt och jag var ensam nanny så jag fick mer barn helt plötsligt..kunde inte ens höra mina egna tankar där inne... Crazy people..
Helt plötsligt kommer grandma med en tallrik med mat..Här du behöver äta lite, du tappade säkert massa under din magsjuka..Ah, hon är så gullig, önskar jag kunde ta med henne till Sverige! 

Sedan vidare till paraden..hela huvudgatan i Long Beach  var avständ och där var det en gigantisk parad med allt från cheerleaders till barndmän:) Riktigt kul att se, dessutom bubbelmaskiner för att få den riktiga snökänslan. Kul att de försöker iaf:)



Kom hem ca 21.30..kom i säng 1 tim senare och 5.30 ringde klockan i morse, då skulle jag med Don, Parker och Kayla på Dons Karate tävling för Kristy hade välgörenhetsarbete... Varför sova när man kan vara vaken liksom?
Den var faktiskt kul att se, det var på ett stort collage i deras idrottshall-äkta basketarena:) Don vann 1 tävling och kom 3.a i en annan, bra jobbat:) Jag tog hand om barnen och försökte underhålla dem på läktaren!

Kl. 12 var det dags för mig att åka till au pair mötet och de hade parkerat en bil där igår som jag kunde ta tillbaka för de skulle stanna längre och den här karate tävlingen låg ca 45 min bort vilket innebär att jag skulle ta freewayen hem...motorväg-7 filer. Okej, nu blev jag faktiskt lite nervös, folk kör ju som idioter där och på vägen dit var det en olycka med en krossad bil..då kändes det mycket bättre,NOT!
Hur som helst, jag gav mig ut på freewayen och eftersom jag sitter här nu så lever jag! Det gick bra får jag väl säga, en del byter ju från innersta filen till avfarten i ett svep och det finns inte en chans att de kollar döda vinkeln där..idioter!! Ja, ja..efter att ha frågat efter vägen så hittade jag till mötet:)

MUMS! Alla hade bakat något från sitt egna land och jäklar vad mycket gott det fanns, hade ont i käkarna till slut. Det var faktiskt ett roligt möte..träffade några tjejer som verkar väldigt trevliga som jag nog ska träffa nästa vecka, 1 från sydafrika, super gullig tjej:)
Denna helgen har jag ätit kakor för ett helt år, men lika bara att ta allt i ett svep, just därför ska jag åka till Sofia nu och vi ska bege oss till Cheescake Factory:)
På tal om det, i helgen hittade jag en våg här i huset och jag tog mod till mig att kliva upp. Memorerade siffrona och googlade sedan hur många kilo det var eftersom det står i pounds. Jag vill verkligen veta om den där vågen stämmer..det tror jag inte för isåfall har jag gått ner i vikt sedan jag kom hit. Men men, jag går på sunt förnuft:)

Jag är helt död efter denna helgen..och jag fattar inte hur min värdfamilj kan vara såhär busy heeela tiden..att de orkar!
Imorgon fick jag vara ledig:) En av planerna är nog att åka till Ikea med Silvia och inhandla lite julklappar till värdfamiljen!! En annan plan är att SPRINGA!!!

Miss u!


Kommentarer
Postat av: Getingen

Wow vilken helg du har varit med om :) intensiv men ändå galet rolig! Kul att du lagt upp bilder, me LIKE! tack för dina inlägg..i love them! Puss

2009-12-07 @ 08:32:23
Postat av: Janna

sicka bilder, avrför har inte vi julparad?? kul när du lägger u bilderså man får se vad du är med om. Vill skypa med dig snart baby!! ha en underbar dag! nu börjar jobbet buuhh Pusss krma gumman

2009-12-07 @ 09:59:51
Postat av: aleex

wooow. va det händer grejer! grym du e som kör på så stora vägar- hoppas du lyssnar på musik m mycket bas. jag säger bara FORSERUM FORSERUM FOOORSERUM. love roadtrips, haha. sköt om dig darling, PUSS!

2009-12-07 @ 13:08:20
Postat av: Lollo ♥

Du har vekligen inga lugna helger, hahah. men det verkar jätte oligt i alla fall :D

2009-12-07 @ 19:52:41
URL: http://ibarae.blogspot.com/
Postat av: lina, gbg

fortfarande lika kul att läsa sin blogg! :)

2009-12-07 @ 21:33:17
Postat av: lina, gbg

fortfarande lika kul att läsa din blogg! :)

2009-12-07 @ 21:33:45
Postat av: Lollo ♥

Tänkte bara kolla om det är vanligt att amerikanare äter och gör pepparkakor på julen?

2010-01-04 @ 20:07:48
URL: http://theaupaircousins.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0