All kärlek till Obama!

Dagen har inte varit så speciellt händelserik på nya upplevelser kanske, men började på morgonen körde Kayla till dansen, tog henne till parken efter och imorse tänkte jag; Nu ska jag ta på mig mycket kläder så jag slipper frysa i parken som jag alltid gör..självklart blev det hur varmt som helst idag, puh! Hade jeans och en tröja och vi var tvungna att åka hem för det var så varmt, haha! så det kan bli! Hade några timmar ledigt på dagen då jag tog en härlig powernap sen skulle jag springa men efter att gått 5 min gick mitt hårband sönder och då kan man ju inte springa, så jag sprang upp och ner för några backar 2 gånger sen gick jag hem igen..haha! Fasen jag skäms för hur dåligt jag tränar, men mitt nyårslöfte är att köpa gymkort efter nyår! Då blir det andra bullar.
Jobbade kvällen som vanligt och ikväll har jag tittat på världens bästa dokumentär som jag spelat in ( hur ska jag klara mig utan TIVO hemma? ) Christmas at the white house . Oprah Winfrey gjorde dokumentären hemma hos Obama familjen...Jag satt fastklistrad i 1 tim, han är verkligen min största idol, vilken man:) Michelle är inte illa hon heller. Där har amerikanerna att lära ifrån!!! Satt verkligen och skrattade åt dem, riktigt roliga överraskande nog, Bush var väl inte direkt den skämtsamma typen..det enda han tyckte va kul var väl att sitta och pressa sina sedlar och njuta av att amerikanarna blev allt fattigare och han rikare typ..Ja där fick ni min åsikt! Den giriga lilla tönten!!
GO OBAMA GO!!!!!!!!!!!
Hoppas det visas i sverige:):)

Nu ska jag skryta över min grymma syrra! Hon pluggar på universitet just nu och ansökte om att få plugga sista terminen i Australien, men de tar bara in 1 eller 2 så chansen var ju inte jätte stor...men
HON KOM IN!!!!!! Grym som hon är:) Så nu flyttar syrran till Australien (igen) för 6 månader! GRYMT! GRATTIS, så glad för din skull!

Är även otroligt stolt över min andra syster som går runt och bär på stora plommis hela dagarna och inte får någon sömn!!! Snart blir du mamma och jag är så stolt över dig syrran! Dessutom ska du flytta hem snart..Yihho, att du är hemma när jag kommer hem:)


Jag kan fortsätta i evigheter för jag är stolt över alla jag har, men detta fick bli en extra notis:)

Kan inte fatta att det är julafton nästa vecka? Det är sjukt, waa jag måste julhandla imorgon..!!!
Happy holiday!!


Kommentarer
Postat av: Evelina

åh vad jag saknar vår resa! vill tillbaka NUUU! men snart kommer du hit hoppas jag!

2009-12-18 @ 08:59:43
URL: http://gustafssonevelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0