Gifts!

Yes, jag lyckades efter många försök fixa headern, all by myself:) Stolt man blir! Nu är det bara klockan som borde ändras, för den går 1 tim fel:/ Men måste nog samla nya krafter inför det..

I helgen har jag som sagt shoppat presenter till värdbarnen, men det är bara små presenter som jag ska lägga på posten i morgon:) Det andra får vänta tills jag klurat ut allt! ( Tack för tipset om adlibris, där kommer det bli ett par böcker ifrån, perfekt )
Här kommer lite bilder på presenterna och breven jag ska skicka..
( håll pekaren på bilden för beskrivning )

Till den 3-åriga tjejen:)

Till 6 åriga killen som spelar baseball:)

Breven till barnen ser ni under presenterna, med lite bilder m.m.

Där va lite bilder! Ska bli så kul att skicka det, hoppas de blir glada:D Tar det lång tid för er att ladda upp foton? Jag märker redan nu att jag blir otålig, tänk alla bilder man vill lägga upp i USA sen.

När jag köpt klart de presenterna jag ska ta med mig, ska jag visa det också om ett tag:)
Inatt åker min kompis Malin till USA, NY sedan vidare till Pensylvania..tänk om det var jag som skulle åka inatt! Då hade jag förmodligen varit väääldigt nervös och inte alls kunnat sova! Fast det hör väl till?
Jag längtar så jag spricker snart, speciellt efter min värdfamilj och att få komma dit och börja leva livet där:)
Andra halvan av mig vill vara kvar i sverige för att inte sakna alla så mycket, inte på det sättet att jag vill stanna,absolut inte, men om man ändå kunde klona sig lite eller nåt..haha!
Året kommer bli grymt även efter många tårar i staterna!!!
Man tillbringar ändå minst 70 år i svedala säkert, det räcker gott och väl..haha!

Dela gärna med er av era tankar och funderingar!!
God natt!
Gif

Kommentarer
Postat av: Anonym

ett tips är att förminska bilderna innan du lägger upp dem på bloggen för annars tar det så lång tid

2009-08-30 @ 23:14:09
Postat av: Lina

Ja de ska bli riktigt roligt :) nej jag ringde och fråga och de skulle inte vara något möte, utan ist ett onlinemöte den 28 sept.. en fråga bara när du skickade efter personbevis från saktteverket tog du då personbevis " ansökan" Jag har noll koll på alla papper.. haha Puss

2009-08-31 @ 21:43:57
URL: http://linaindenver.blogg.se/
Postat av: Malin

Tjoohoo Pillan!



Nu är jag framme, du anar inte vad seeg flygresan var. Sjukt det känns att vara här, tänk att vi kommer vara ifrån kära Habo i ett helt år!



Ha de så bra där hemma nu det sista, njut för det kommer gå så himla fort! Vi syns på andra sidan Atlanten! Kram kompis!

2009-09-01 @ 01:15:20
Postat av: Emelie B Karlsson

Åå vilka fina presenter du köpt sis! de kommer bli jätte glada :-) såg att Malin kommit fram nu, gud vad kul! du måste längta förstår ja! P&K

2009-09-02 @ 23:12:43
Postat av: Emilie

Åh vad kul att du skickar brev till barnen och så :) Hur känns det att du snart åker?



Jag har en fråga som jag terrar lite au pairer med, och undrar om du kanske kan svara på den? Angående att spela in en video för matchning. Jag vill helt klart göra det, verkar superkul. Gjorde du det? Vet du om det är några regler? Tillexempel tiden eller klädsel eller en obligatorisk rundvandring? Jag är mer för att hitta på ett kreativt manus med lite skoj här och där, lite prat och kanske lite av rundvandring också.Men om nått inte är tillåtet så är det kanske inte så kul (med skoj menar jag när min ettåriga lillasyster dansar, DET är så gulligt ^^)



Ha det så bra :)

2009-09-06 @ 17:58:00
URL: http://plajnis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0