Det måste vara ödet!

Nu tror jag helt plötsligt på ödet! Det här har varit en dag utöver det vanliga kan jag säga...( ska försöka hålla det kort, behöver verkligen sömn inför morgondagens dans) eller jag kan börja med att säga att igår fick jag ett mejl från mamman där det stod maaasssa bra saker och hon skrev t.e.x. du verkar va lika social och aktiv som vi och det är en av anledningarna till att jag tror vi skulle vara en perfect match. Hmm, hur ska man tolka det? Men jag vågade inte tro något, jag svarade iaf att jag också trodde det m.m.
Sen mejlade hon deras regler och riktlinjer de har hemma hos sig..ca 13 sidor..haha! Men hon varnade mig..haha! I de papprena stod det också te.x. vi tar mer om det här när du kommer hit eller via skype..vad skulle man tro?

Kl 17.30 idag ringde de, både mamman och pappan och vi pratade om massa saker och de frågade mig saker och jag frågade dem, sen kom tjejen upp och pratade och när jag frågade om hon kunde dansa lite för mig som hon gillar ställde hon sig i sin pyjamas och shakade..haha! Underbara unge, sen vaknade även pojken och han var ju så söt, pratade på om hur han sytt massa stygn i hakan..haha! Allt kändes så bra och de va som att jag känt dem jätte länge, allt var lättsamt och vi skämtade och allt:)

Helt plötsligt sa de typ, Ja så vi vill gärna ha dig som vår au pair om du vill?
JAA, jätte gärna:) Det kändes för bra för att vara sant!!! Vi bestämde att vi skulle ringa till CC och bekräfta men hon ville gärna att jag skulle prata med deras nuvarande au pair så jag fick veta mer. Så ikväll pratade vi i över en timma och hon var helt underbar!! Önskar att hon skulle stanna längre..hehe! Vi började redan planera vilket datum jag kunde komma för hon ville också att jag skulle komma en vecka innan hon åkte, men datumet är inte klart än!
Hon var så gullig och sa att jag skulle passa jättebra i den familjen och hon såg fram emot att göra massa roliga saker om vi ses innan hon åker hem:)
Hon sa iaf att familjen är helt underbar och att man inte kan få det bättre ungefär och de är såå måna om att man alltid ska må bra, de uppmuntrar än alltid när man gjort något bra och håller på alla regler och sånt!!

Det roliga är det här att, mamman hade letat på CC hemsida där det var några exempel på au pairer där jag tydligen var med och då ringde hon direkt till LCCn och ville att de skulle matcha oss, men oftas är de au pairerna ofta upptagna sa hon, men då sa mamman att om hon är pre.matched så se till att de matchar oss om de tackar nej till varandra..vilket de gjorde och vi blev matchade..är inte det ödet? Hon sa att hon älskade min låt i videon och hela min intervju, så de va väl tur att man gjorde en video..haha!

Sen hade deras au pair också kollat på sidan och den enda hon tyckte skulle passa in i familjen var tydligen ja:D Så de båda hade fastnat för mig eller va man ska säga...Känns lite konstigt att nån tyckte om en sådär, men säger endast vad de sa ..hehe!
Det här är bara meningen på något sätt:)
Jag trodde inte det fanns så bra familjer, jag känner mig redan hemma där..

Den här lyckan går inte beskriva nu börjar allt roligt!!
Jag måste iaf sova nu, men var tvungen att uppdatera er såklart!
Tips: HÅLL UT, visst det kan verka meningslöst LÄNGE, men kanske så händer det och då är det meningen!

De sa JA och jag är lyckligast i hela världen! Enligt mig..haha!

Tack vare alla era tummar ni höll för mig gick detta vägen!!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh vad kul!! Jag är så glad för din skull!! :D Kramar!

2009-08-09 @ 08:39:29
Postat av: Hanna - Snart Au Pair i Los Angeles

Vad kul att du äntligen fått familj och att den verkar så bra:) måste vara jätte skönt! ja imorgon åker jag, och nu börjar det verkligen kännas! därav varför jag redan är uppe:) känner att jag måste gå igenom min packning igen.... imorgon vid denna tiden landar jag snart i Frankfurt (mellanlandning) helt galet? känns knappt verkligt än. det gör det nog inte heller innan vi är framme:) vet du när du kommer åka än? vart bodde din familj? kram

2009-08-09 @ 08:50:07
URL: http://honeycrunchy.blogg.se/
Postat av: daniela

åh vad roligt, är glad för din skull.

ha en bra dag, kramar

2009-08-09 @ 08:51:08
URL: http://impasses.blogg.se/
Postat av: Amira

åÅÅÅÅH!!!

sHIT VAD GLAD jag är för din skull :) Verkligen asså!!!

Så du åker med CC nu iaf! ;) (?)

Vilket datum blir det då?? 31 aug eller i början utav sept?? :P

Kramar

2009-08-09 @ 10:33:45
URL: http://amirausa.blogg.se/
Postat av: isabelle

vad kul än en gång :) nej jag har inte börjat packa än..vet knappt vad jag ska ha för resväska. skulle ju lika gärna kunna ta en gammal med mig dit och köpa nya häftiga där istället! men vi får se. gad bara 2 veckor nu

2009-08-09 @ 10:59:23
URL: http://lindgrenisabelle.blogg.se/
Postat av: Lollo♥

gud vad roligt! det kan ju verkligen inte bli bättre! synd att det är ett tag kvar men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ^^ familjen verkar ju härliga som heslt! :D du kommer säkert få ett kanon år! :D

2009-08-09 @ 12:02:01
URL: http://anystar.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Jag blir så glad för dig verkligen! Äntligen! Jag och du har ju tackat ja till varandra typ samtidigt och skall båda åka i oktober så vi kanske kommer till ambasaden och CC tillsammans eller åker till New York tillsammans! Berätta när du får datumet, vore så kul att träffa dig och ha någon att åka med! Jag åker 5 oktober men vet inte datumet till ambasaden ännu.

Ha're gôtt!

PussOchKram Cecilia

2009-08-09 @ 12:26:54
URL: http://chibs.blogg.se/
Postat av: cassandra

Åhh fy vad roligt!! vad glad man blir när man läser din blogg nu!:D åh så roligt! grattis!! :D

2009-08-09 @ 13:08:30
URL: http://cassandraagren.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Vilken lättnad, jag är så sjukt glad för din skull, jag visste att det skulle sluta bra, det gör det alltid :D Nu önskar jag dig all lycka till och kommer jag till CA så hör jag av mig :D ! GRATTIS !!!

2009-08-09 @ 15:35:25
URL: http://moreofmimmi.blogg.se/
Postat av: Emmi

Hej Pernilla!!!!

Fan vad roligt att läsa din blogg!!!

Fy fansen vilken jävla tur du har :D Det verkar som en jääättte bra familj!

Hur ser huset och arbetstiderna ut?

Kommer du få bil och mycket fritid?

åååhhh jag längtar tills jag blir godkänd av Au pairCare i USA :D



Ha det underbart <3

2009-08-09 @ 16:41:57
URL: http://KattmedFnatt.wordpress.com
Postat av: Gabriella

Gud va roligt ! Grattis är väl på sin plats också (:

Hoppas du kommer iväg snart ! :)

Ta hand om dig, Kram

2009-08-09 @ 16:46:47
URL: http://gabriellla.blogg.se/
Postat av: amanda

jag blir alldels tårögd av ditt inlägg, jag är så lycklig för din skull! du ska vara stolt över dig själv som hade is i magen och väntade på denna rätta i CA :) Lycka till med allt nu! kramar

2009-08-09 @ 16:47:50
URL: http://aamandaaupair.blogg.se/
Postat av: maria

Åhhhh, gud så roligt för din skull :) Vilken tur att du höll kvar vid din dröm om CA, det visade ju sig att de inte skulle förbli en dröm! Lycka Till :)

2009-08-09 @ 17:45:49
URL: http://miio.devote.se
Postat av: Emma

2009-08-10 @ 10:48:53
URL: http://emmahellstrom.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh så roligt att du äntligen fick en familj i CA=)

Och att de verkar vara en helt underbar familj, nu är de inte länge kvar innan man är där =)

Kramkram

2009-08-10 @ 10:51:42
URL: http://emmahellstrom.blogg.se/
Postat av: Jonna

Ja det måste vara ödet =) F-n va kul!! Man ska ha is i magen för plötsligt händer det... (gissa vilken reklam.. suck.. dåligt skämt, ber om ursäkt!) =) Grattis! Kram Jonna

2009-08-10 @ 20:54:15
URL: http://jonhag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0