Tredje augusti.

3e augusti? Yes, vilket innebär mitt preliminära avresedatum. Så ja tänkte åka idag.. NOT! Jag är faktiskt inte ledsen över att detta inte är  mitt riktiga avresedatum, för jag kan ändå inte åka förrän den 17 augusti, men ändå, är jag ens i närheten?

Jag tror jag kommer få en match denna veckan, var vet jag inte, självklart hoppas jag på det bästa..men får se!!

Familjen från New York som  jag trodde bodde i England, bodde i New York, fick deras adress så kollade lite på googlearth, lite coolt, på manhattan bodde de! Jag tänkte faktiskt över det, men eftersom det var genom greataupair, så tänkte ja att om det ändå inte är en familj från CA som jag verkligen vill ha kan jag lika väl åka genom CC eller SI, för det känns mer tryggt. Greataupair har jag bara för att se om det skulle dyka upp en perfekt familj på ett perfekt ställe. Om ni fattar. annars planerar jag att åka genom en förmedling. Fast det är lite lustigt på greataupair, mamman ville i stort sätt att jag skulle komma om 3 veckor, hon ville skicka visum papper och grejer efter att fått ett mejl från mig..där är det snabba ryck..haha!

Fick ett meddelande av en pappa idag, verkade också väldigt trevlig familj, men varför är alla från LONDON? Jag har kollat mina inställningar massa gånger, där det står United States, men de kanske kontaktar mig ändå! Tydligen..haha!
Jag hatar att säga nej, även om det bara är såhär på mejl och jag inte ens känner personen/familjen. Men antar det är något man måste lära sig?

Jag vill att någon från SI ska höra av sig, nu är det nog 3 veckor sedan..tror jag?! Men har tyvärr inte kunnat ladda upp någon video där, för den jag gjorde är alldeles för stor, och jag känner verkligen inte för att göra om någon, jag vill ha den jag har nu..annars kommer den bli så tråkig...haha! Men tror ni det påverkar mycket om de kontaktar mig eller inte?

Nu blir det frulle:)

Kommentarer
Postat av: Frida

Svar: Ja CC suger verkligen för tillfället! Alltså grejen är den att redan från början sa dom till oss att om vi sökte i tid och hade starka ansökningar skulle det inte vara några problem. Jag förstår också hela lågkonjuktur-situationen men det är ju inte så att läget har förändrats från då jag sökte i slutet av mars :S Yes, Florida kanske inte vore så dumt ändå hmm. Det är bara det att siktet hela tiden har varit inställt på CA så jag antar att det tar en tid att vänja sig vid en annan tanke o.s.v... Ja du om nån förstår ju vad jag pratar om ;) Men du angående great aupair, jag har också fyllt i att jag vill till Usa men får jätte många erbjudande från alla världens hörn så jag tror att många familjer chansar ändå för att se om man kanske kan tänka om ;)Men jag har en fråga om SI, har jag fattat det fel om det är bra mycket billigare att resa med dom än med CC? Jag känner också på mig att det händer något bra denna vecka! Nu håller vi alla tummarna för oss Pernilla för till USA ska vi, förr eller senare! :)

2009-08-03 @ 12:48:10
URL: http://fridagrundstrom.blogg.se/
Postat av: maria

Kom o tänka på en sak.. Du är med i CC, SI & Greataupair.. Har du tittat på aupairworld.net någon gång? Där kan man själv se familjer och också bli kontaktad.. man behöver inte anmäla sig som aupair om de inte finns ngt intressant.. Tänkte eftersom du väldigt gärna vill åka till CA :) Kanske finns en perfect match där.. Vet inte hur ngt funkar med den., kankse som greataupair... kika iaf :)

2009-08-03 @ 16:32:40
URL: http://miio.devote.se
Postat av: Jonna

GreatAuPair tycker jag är jättebra, men en del mail som man får efter att ha blivit medlem därigenom är bedrägeri-familjer. Erbjuder de väldigt hög lön och sköna scheman kan man nästan vara säker på att det är bedrägeri... Jag litar bara på mail jag fått från Greataupair där de också anger sitt "Locator number". Oftast mailar inte familjerna direkt via mail första gången.



Hoppas du får en bra match snart! Lycka tilL!



2009-08-03 @ 18:53:50
URL: http://jonhag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0