The first call...

Kände att det behövdes ett avbrott i solningen och faktiskt uppdatera er som jag lovat:) Jag kollade mejlen i morse kl 6:00, men inget mejl där.., så jag visste verkligen va ja skulle göra, man vill ju ändå göra i ordning sig lite så man inte sitter i pyjamas..haha! Men ska man gå upp kl 6 och göra i ordning sig och sitta och vänta?
Till slut kom jag fram till att jag skulle kolla mejlen 6.45 och se vilket jag gjorde men inget svar, men jag gick upp ändå, gjorde i ordning mig och testade att ringa dem på Skype, för hon var online, men inget svar:(

Ja tänkte att jag sitter kvar lite vid datorn till iaf 8 för då är kl 23 där, och 7.50 ringde det på skype...Waaa!! Som tur va hann jag inte bli nervös..haha! Fast problemet var att jag såg inte henne och hörde henne knappt, men hon såg mig, så vi garvade typ bara.., efter några försök bytte hon dator och då kunde jag både se och höra henne:) Yeah!
Så gullig va hon, hon hade nämligen väckt hennes man så han skulle få se mig, men han var tvungen att sova igen så vi ska prata med på lördag. Det roliga va att han stod kvar utanför kameran och lyssnade:) Mamman skrattade åt honom och sa att han vill gärna höra, så han kan inte slita sig..haha!

Ja tycker samtalet gick ganska bra faktiskt, engelskan blev lite stakig i början, men de blev bättre, och allt kändes super bra med henne och vad hon berättade om familjen. De är väldigt tydliga med va de vill ha, och de kändes väldigt bra och de vill verkligen att man ska va en i familjen vilket är viktigt för mig:) Hon frågade bla vad jag skulle göra med barnen om jag fick 5 tim t.ex och allt de jag sa gillade de tydligen att göra, så de va ju tur!!
Det enda negativa jag kan komma på är att deras nuvarande au pair åker hem 26 oktober och antingen får ja komma en vecka innan eller den 26, de hade inte bestämt sig. Usch, det är långt tills dess, men samtidigt om de säger jag till mig, då kan jag inte dumpa en underbar familj, de går inte!!

Det är skönt att ha pratat med dem en gång, på lördag blir det pappan ( kanske barnen också, hade varit så kul) och sen ska jag prata med deras nuvarande au pair en gång också!!
De sa att de ville prata ett par gånger, så vi får se när de bestämmer sig.
Vill veta nu:)

Såhär, ligger det till just nu:)
Det fortsätter att rulla in familjer från greataupair varje dag, men nu är det ingen intressant, kan bara fokusera på de här nu!


Kommentarer
Postat av: Jonna

Va kul att det gått bra!! Hoppas det funkar nudå =) Som sagt, bättre och vänta lite längre på en bra familj än att ha för bråttom!! Vad glad jag blir för din skull!! =)

Kram!

2009-08-06 @ 18:55:56
URL: http://jonhag.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Gud vad roligt verkligen!! Hoppas allting går bra för dig! Jag har samma problem, min familjs au pair åker inte hem förrän i mitten av oktober heller.. Inte så skoj, men egentligen gör det inte så mkt, det är SÅ värt väntan om man har funnit familjen!

Ville bara säga att jag lider av samma engelska problem, första 5 minutrarna går det sådär sedan pratar man jättebra, känns väldigt skönt att det är så faktiskt! Tänk bara vad man kan efter ETT ÅR DÄRBORTA!!!! Haha. Jag fortsätter hålla tummarna för dig!!!

Lycka till!

2009-08-06 @ 20:10:53
URL: http://chibs.blogg.se/
Postat av: Lollo♥

gud vad roligt! dom verkar ju helt underbara! Men för ju offra lite för att vinna lite så det är nog bara att hänga på datumet om du tycker att detta känns å bra. lycka till på lördag! :D

2009-08-06 @ 21:05:41
URL: http://anystar.blogg.se/
Postat av: Hanna

Gud vad skönt:) har du en bra känsla för familjen så ska du absolut vänta, det är ju värt väntan:) håller tummarna för dig!



det känns overkligt för på måndag bär det av för mig, har varit matchad ganska länge och nu är man här:) Tiden går så fort!



Kram

2009-08-07 @ 10:22:43
URL: http://honeycrunchy.blogg.se/
Postat av: cassandra

Åh fy stjutton vad roligt!! usch jag skulle dö av nervositet om jag bara skulle gå och vänta, haha men det lät ju som att det gick bra för dig att prata via skype ;) Men om den här familjen säger ja till dig, säger du ja till dom då? vill du komma till den här familjen?! :D ha det bra!

2009-08-08 @ 13:12:23
URL: http://cassandraagren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0