Account cancelled

Tiden rullar på och jag tänker på familjen hela tiden, har dessutom barnen som skrivbordsunderlägg på datorn, så söta är de:) Känns så skönt att äntligen ha ett datum, nu kan jag äntligen svara när alla frågar också! haha!

Varje dag får jag flera familjer via Greataupair, och idag orkade jag inte mer så jag sa upp mitt konto där. Sen har jag fått
3 familjer via Skandinaviska Institutet också, på olika platser i USA, men har varit tvungen att tacka nej, och jag hatar det:( Man vet aldrig vad som kan hända, något kan inträffa med den här matchningen, vilket jag VERKLIGEN inte hoppas, men jag mejlade SI idag och frågade om de kunde " frysa" min ansökan i fall. Kan vara bra att ha, men nu slipper familjer i alla fall lägga ner tid på mig, vilket känns skönt!

Idag ska jag och pappa bestämma vilken försäkring jag ska ha, han skulle kolla upp med vår försäkring först, men får se vad det blir!
Idag ska jag nog även säga upp mig på jobbet, eller säga att jag kan jobba september ut, sen vill jag nog vara ledig lite och njuta!! Jag jobbar ju inte heltid, eller inte halvtid heller nu efter sommaren men kan vara skönt att slippa tänka på jobbet den sista tiden!!

Vad ska / hade ni för handbagage? Hade ni en liten rullväska eller bara en mjuk vanlig väska? 





 

Kommentarer
Postat av: Laura

Det får vi verkligen hoppas att det gör, jag är så ivrig att komma iväg!:)

2009-08-12 @ 11:06:24
URL: http://pajulaura.blogg.se/?tmp=1315463
Postat av: amanda

Ja tiden kommer verkligen gå himla fort passa på o njut nu hemma! Det är så lätt att berätta för alla att man ska åka bort ett år osv. o vilja åka gärna imorgon om man fick. Men nu när man närmar sig är man inte lika stor längre, gaah man ska lämna familjen o alla vännerna för ett år.. men jag är glad att vi tagit detta beslut, usa för ett år :D vilket galet år det kommer bli!! Jo jag är så förväntasfull med allting! Svar på din fråga så ska jag ha en jätte stor resväska m den mesta packningen, sen har jag köpt en kabinväska för att ha lite kläder t skolan m också datorn osv. :) kramar

2009-08-12 @ 11:39:25
URL: http://aamandaaupair.blogg.se/
Postat av: Maria

Nu är det nära för mig ja, usch lite läskigt faktiskt! Men visst känns det bra :)Lycka Till själv, hoppas allt går vägen.. Det jobbigaste just nu e alla avsked o behöva packa:P

2009-08-12 @ 17:27:00
URL: http://miio.devote.se
Postat av: Cecilia

Låter som en bra idé där med försäkringar, jag tittade upp det men tyckte detta var lättast, fast jag vet inte riktigt. Också funderat på vad för väska man skall ha på planet. De plan jag har åkt har bara varit små så jag förstår inte hur man får plats med en rullväska där, även om den är liten...

2009-08-12 @ 18:06:11
URL: http://chibs.blogg.se/
Postat av: jessica

hej :D

ja de kan jag fixa :D vad vill dund e ska stå?? och så får du skicka bilder till mig som du vill ha ,,,, skicka på hotmail :D

2009-08-12 @ 20:44:36
URL: http://jessicainusa.blogg.se/
Postat av: Bruno

Så himla glad för din skull! :-) det är du verkligen värd efter allt kämpande med familj! Hi hi LA here I come. Längtar så in i...puss!

2009-08-12 @ 22:13:49
Postat av: sandi

längtar tills jag också hittar en familj! en perfekt sådan ;) oops, måste köpa en till resväska med ju, haha. massor att göra! kram/sandra käll.

2009-08-13 @ 00:44:07
URL: http://www.sandili.se
Postat av: Hanna

Hej!

Det ligger ganska nära stan så har en bit till stranden... jo man får gå och hämta saker i väskorna, men i det rummet står det typ hur många väskor som helst så man får klättra för att komma till sin väska och det har inte öppet så mycket typ en kvart på kvällen och en kvart på förmiddagen. Jag hade mycket kläder i mitt handbagage så det var bra. ett tips är att ha ett rätt stort handbagage så du kan ha det viktigaste där i. du får ju ha 8kg handbagage plus en dator så det är ganska mycket=)Kram

2009-08-13 @ 02:58:50
URL: http://honeycrunchy.blogg.se/
Postat av: Anna

har precis läst igenom typ 10 inlägg ;P haha Gud vad roligt för dig att du har hittat en bra familj som bor i CA och allting :D Jag vill också matcha med en familj =/ Tålamodet börjar ta slut som du själv kanske känner igen :P haha :)



Lycka till med allting!! :D

2009-08-13 @ 17:42:02
URL: http://tredjemaj.blogg.se/
Postat av: Emmi

Hur många organisationer är du med egentligen flicka? :P ahhaha Puss på dig!

2009-08-13 @ 17:51:10
URL: http://KattmedFnatt.wordpress.com
Postat av: mandy - au pair in Seattle

från sverige till ny hade jag bara en stor handväska. men det visade sig att de hade varit lite för snälla på viktfronten för i ny fick jag övervikt, så då va jag glad att jag hade med mig min lite större adidasväska o ha som handbagage för det va bara o packa över lite böcker o sånt från checkinbagaget till handbagaget :)

2009-08-13 @ 19:13:54
URL: http://mandyslife.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Du kan ha så mkt handbagage du vill från NY till CA. Lägg i en sportbag i någon av dina stora rullväskor så att du kan flytta över saker ifall att du behöver. dem bryr sig inte ett dugg om handbagaget men är däremot hårda på dem stora väskorna!

2009-08-16 @ 09:12:16
URL: http://newcitynewlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0