58 days.

Ja, tiden den går, och 58 dagar känns länge, fast ändå inte..haha! Jag tror att när det är nere på 30 dagar då kommer tiden bara rusa iväg, så det gäller att ta vara på tiden här. Mycket som ska planeras!

Har redan skickat ut inbjudningar till mina 2 avskedsmiddagar, de ska verkligen bli kul, men ändå inte. Allt är så, det är kul fast samtidigt så är det inte det! Men det positiva är att man kommer hem igen:) Det verkar som att alla kan komma iaf, men de har inget val, jag tvingar dem!!

Nu har jag fått hem alla papper om ambassaden..usch, det är inte kul! Jag vill inte ens läsa igenom det..tänk så glömmer man något till intervjun?!
Det löser sig nog:)

Vad är/var ni mest nervösa för inför resan?
- Hur man ska passa in? Om man får några vänner? Hemlängtan?
Tell me:)


Nu blir det jobb, sen ikväll går bilen till stugan i Falkenberg där det blir 130 års kalas med släkten:) ( en fyller 50 och den andra 80 år) haha!
Ska verkligen ta vara på tiden, sen blir det ingen stor släktträff på länge vad jag vet:(

Ha en super helg!


Kommentarer
Postat av: Amira

Asså vet du hur avundsjuk jag är på dig!!!! (????)

Men mitt prel datum var ju den 17 augusti, så det kan jag ju inget göra åt längre, bara att vänta på en förbannad match!!!

Ha så kul på kalasen =)

Kram

2009-08-21 @ 10:57:45
URL: http://amirasresa.blogg.se/
Postat av: cassandra

Okej, det är ju faktiskt ett bra tag tills jag åker men jag är mest nervös över matlagingen och att aktivera barnen mest, usch det känns som att jag kommer vara världens sämsta au pair. haha jag kan laga mat och så, men ändå, usch det är jag nervös för ;)

2009-08-21 @ 10:59:24
URL: http://cassandraagren.blogg.se/
Postat av: Sabina

Haha jag håller med Cassandra! Känns så för mig med :P usch. Men iaf, dina 58 dagar komemr försvinna Så Där! Det känns som att det var nyss det var 63 dagar kvar för mig, och nu åker jag på måndag! :) Så ta verkligen vara på tiden här hemma nu :)

2009-08-21 @ 11:33:20
URL: http://sabinalindstrom.bloggspace.se
Postat av: Cecilia

Jag är nog mest nervös för att träffa barnen om man inte kommer överräns och att de hatar en...

2009-08-21 @ 16:05:23
URL: http://chibs.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Jo, jag tror också att de kommer gilla en, kanske med en gång eller efter ett tlitet tag. (Får man hoppas i alla fall! )

2009-08-23 @ 18:53:33
URL: http://chibs.blogg.se/
Postat av: The King

Ohh Pullan, shit du lämnar oss snart ! de är typ nu ..

men du honey ! hur tusan gör du din blogg så fin :o

2009-08-23 @ 20:10:42
URL: http://LinaLoppanGustafssonblogg.se
Postat av: Jonna

Dagarna går fort, speciellt om man sysselsätter sig ordentligt och det verkar du vara bra på =)



Jag är nog också mest nervös över att man ska för många motgångar med barnen.. De kommer ju testa en liksom, men det får väl lösa sig känner jag.. Hoppas du haft en bra helg! =)

2009-08-23 @ 21:58:16
URL: http://jonhag.blogg.se/
Postat av: Anonym



Man klarar sig bättre än vad man tror när man kommer hit. Jag har haft lite motgångar, hamnade i fel familj i San Francisco .. Jag bodde hos en kompis i San Diego en månad och nu äntligen har jag hittat en familj i Washington DC som känns riktigt bra! När det gäller vänner så kommer det nog inte vara något problem för de flesta au pairer är väldigt öppna och man vet hur det är när man är ny och du kommer träffa så otroligt mycket nytt folk =) det är jätte kul! jag hade perioder i min första familj där jag hade grym hemlängtan ibland men det berodde mest på familjen jag bodde hos. De brydde sig inte om mig! kommer du bara i en bra familj och går ut och träffar folk när du inte jobbar så kommer det gå bra :) lycka till!

2009-08-24 @ 02:05:10
URL: http://ninamatildaericsson.blogg.se/
Postat av: Thea

de går bra med henne. Känns jättekonsitgt att dela rum! hon är trevlig och så. dock så ligger hon och gråter var och varannan natt.. =/ hur går de med förberedelserna inför ditt år? (:

2009-08-24 @ 16:38:36
URL: http://livetsomthea.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hur lång tid tog det innan du blev matchad med första familjen från SI? :)

2009-08-24 @ 17:20:13
URL: http://sandraaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0