19 oktober

Yeeaahhh!!!! Tack för alla kommentarer, blir bara gladare och gladare:) Kan knappt fatta att det är sant! Fick ett mail från CC i går, med Good news from Cultural Care, där det bla stod att resan bär av den 19 oktober:) De ringde även mig idag för att gratulera:) och berätta vad som händer nu och allt man måste göra..men mycket har jag redan lyckats göra:)

*Kopiera körkort.
*Hälsoundersökning
*Polisregisterutdrag

Sen blir det visum och sånt med, men det skulle jag få hem papper om! Måste även välja en försäkring men det ska jag diskutera med föräldrarna idag, tror det blir sportförsäkringen i 13 mån. Allt som händer nu är BARA roliga saker, nu ska man köpa presenter, köpa ny resväska, planera avskedsfester ( vilket jag egenbtligen bara vill glömma) , det kommer hända mycket roliga saker nu:)

Har precis suttit och kollat på bilder på familjen, ahh, barnen är såå söta! Ska ta reda på sen om jag får lägga ut bilder på dem..hoppas verkligen det, blir mycket roligare då!
Familjen känns så bra att de lika gärna kan flytta till antarktis typ..haha!

Igår satt mina föräldrar och min ena syster och planerade när de skulle komma och hälsa på:) Yeah, de gillar vi!! Första besöket blir förmodligen i påsk, det känns lagom!

Är det någon som åker den 19 eller vet någon som gör det??

Om ni har tips på presenter är det väldigt välkommet:)

Ha en bra dag!



Kommentarer
Postat av: Jenny

GRATTIS!! Gud vad roligt! Så glad för din skull! :D Jag har precis påbörjat min matchningsprocess, och fick min första match idag. Tyvärr kändes det inte rätt av olika anledningar.. och det kändes såklart jobbigt att tacka nej. Men efter att ha läst din blogg tänker jag inte ge upp. :) Lycka till med allt! Kramar

2009-08-11 @ 14:14:56
Postat av: Malin

Oh, va kul! :)verkligen, du förkänar det såsom du har väntat och kämpat:) Gillar verkligen din blogg, alltid kul att läsa. Kramar :)

2009-08-11 @ 14:34:57
Postat av: Lollo♥

nu börjar det verkligen för dig! som sagt, bara det roliga kvar :D all den jobbigaste väntan är över :D

Gud vad härligt att allt gått vägen :D

2009-08-11 @ 16:42:34
URL: http://anystar.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag hoppas ditt au pair-år kommer bli riktigt bra! Längtar så tills det är min tur... men det är långt kvar, ska börja tvåan nu till hösten. Som lite förslag till presenter - så uppskattar nog barnen självklart lite svenskt godis kanske. Om någon är intresserad av fotboll så kan dem kanske få ett "Sverige- set" som är shorts och t-shirt, men kanske är många som köper de till sina aupair barn, vad vet jag. Några Astrid Lindgrens filmer/böcker. Någon docka till flickan och någon bil till pojken, kanske vore någonting. Sen till föräldrarna så uppskattar dem nog precis vad som helst du köper, kanske några ljuslyktor, ett grill-set. Du kommer säkert på någonting bra! :)

2009-08-11 @ 17:00:27
Postat av: Laura

Såg att du skulle åka 19 oktober:) Kul! Jag har inte ens skickat iväg mina papper än, men kan hända att jag också åker ngngång i oktober:) pratade med CC idag och de sa att om jag skickar in mina papper ngn gång i nästa vecka eller veckan efter det kan jag nog komma iväg i oktober, så vi KANSKE KANKSE åker samtidigt:) Lycka till iaf!

2009-08-11 @ 17:06:00
URL: http://pajulaura.blogg.se/?tmp=1315463
Postat av: Rebecka

Jättekul för dig! Du gav aldrig upp, kämpade enda in till det sista och LYCKADES ^^ hoppas det verkligen är din drömfamilj nu så länge som du väntat. Du kommer att få det underbart!

2009-08-11 @ 17:53:41
URL: http://partofmyworld.blogg.se/
Postat av: Mimmi

jaa festen var sååå lyckad, underbart att få alla tillsammans en sista gång! Jag lovar att höra av mig, samma om du kommer till NYC ;) Lycka till med allt nu, det kommer gå jätte snabbt :D

2009-08-11 @ 19:13:37
URL: http://moreofmimmi.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Mmm, det hade varit väldigt roligt, att veta att man åker med någon samtidigt men det gör inget. Ah, det får vi verkligen göra! Jag vet inte hur lång tid det skulle ta innan vi fick papprerna och tiden men det borde ju inte dröja allt för länge..

Lycka till med allt och framför allt presenterna, jag vet inte alls vad jag skall ta med. Får skicka ett brev till Andrea (au pairen som är där nu) och fråga vad hon hade med sig så inte jag kommer med samma saker, haha. Hade ju varit något.

Ha det super!

2009-08-11 @ 20:00:43
URL: http://chibs.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag har inte hunnit gratulera dig pernilla för din lyckade matchning! verkligen superglad för din skull. Det var du verkligen värd! Jag är sååå avundsjuk så du anar inte;)!

2009-08-11 @ 21:21:34
URL: http://fridagrundstrom.blogg.se/
Postat av: cassandra

Åhh vad härligt!! :) allt löste sig tillslut vilket vi alla tycker är super kul !! :D ha det bra! :)

2009-08-11 @ 22:22:15
URL: http://cassandraagren.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag åker en vecka innan dig, synd..

2009-08-11 @ 23:06:25
URL: http://elinaraupair.blogg.se/
Postat av: Hanna

hej! tack ska du ha:) ja jag har det hur bra som helst än så länge!:) jag ska bo i Loz Feliz, var skulle du bo?

2009-08-12 @ 04:02:50
URL: http://honeycrunchy.blogg.se/
Postat av: Emma

Tack själv för gratulationerna=)=)

Kan ju inte säga att jag får åka till ett "drömställe" men familjen känns så otroligt bra så jag ger de en chans =)

Så himla roligt för dig, den som väntar på något gott vänta aldrig för länge ;P

Ja nu är det bara att vänta och göra de bästa av alla dagar=)

2009-08-12 @ 09:39:24
URL: http://emmahellstrom.blogg.se/
Postat av: Emmi

Hej Pernilla :D Igen!!



Woho, det flyter för dig :D

Jag blev godkänd av Amerikansa Au pair care idag, och en familj kontaktade mig redan idag.

Dock tackade jag nej till familjen för att jag tyckte att barnen var för gamla + att dem bodde utanför NY.



Men jag tänkte fråga dig, om du har sparat några frågor eller något sådant som jag kanske kan få en kopia på, så att jag vet vad jag ska fråga familjerna när jag pratar med dem :)



Lycka tilll!!!! :D

2009-08-13 @ 17:49:06
URL: http://KattmedFnatt.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0