Välkomna :)

Ja, då var det dags för bloggens första inlägg:) Jag är 18 år och ska ta studenten nu i sommar, så länge ja kan minnas har jag alltid velat va aupair i USA och det är också anledningen till att jag skaffat denna bloggen. När jag precis skulle börja med alla ansökningar till att bli aupair och allt där till hade jag gärna läst om hur processen från att ansöka till att få en familj går till!
Så ja tänkte, nu ska ja passa på att skriva så mycket jag kan om hur det går till osv. Så hoppas jag någon får nytta av det :)

Ställ gärna frågor, så kanske jag kan svara !

<3 Pernilla

Kommentarer
Postat av: Maja

Hej Pernilla! Maja heter jag och är en 17årig tjej från Stockholm. Min dröm har läge varit att precis som du jobba som au pair i Kalifornien efter studenten. Det är trots allt över ett år kvar men jag kände att det var dags att samla på sig information. Jag har kollat runt på flera olika bloggar men fastnade för dig och din blogg. Det skulle vara superkul om jag kunde maila dig med lite frågor och så(lite svårt att skriva allt i en bloggkommentar om du förstår). Hoppas det kan gå, skulle uppskatta det enormt mycket! Tack för mig så länge. Stor kram, Maja!

2012-12-31 @ 15:14:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0