Ansökan

Puh!! Att bestämma sig för att ansöka som au pair var inget svårt beslut för mig men att börja med alla papper till ansökningen var betydligt jobbigare.. Ni som går på gymnasiet vet förmodligen hur svårt det är att få tid över till annat. Hur skulle jag kunna göra en hel ansökan med foto collage, alla referenser , personligt brev m.m när man pluggar konstant? Ansökan är ju inget man bara slänger ihop på en dag, den vill man ju verkligen gå in för så mycket som möjligt :) Inte lätt, men jag bestämde mig för att göra klart ALLT på jullovet..bra tips måste ja säga..Ja får ju erkänna att jag fick en del hjälp av grymma vänner som har bott eller är födda i engelskspråkiga länder, inte alls fel!! haha! 


Jag började att skriva hela ansökan på svenska, och när all översättning var klar skrev jag rent allt! När jag väl gör ngt blir det ofta till 100 % och det här är ju kul att göra, även om det är väldigt mycket, så jag satt heeela lovet , men de var det värt. Det personliga brevet och collaget är verkligen viktigt, och va jätte kreativa..Vad som helst..Jag plastade t.ex in alla mina sidor, där jag skrivit ut bilder i olika storlekar och former, satt klistermärken och skrivit om varje bild..Ja, vet det låter lite barnsligt, men de gillar sånt har jag hört..haha! Sen band jag fast hela collaget med siden band..det finns massa man kan göra..

Det personliga brevet försökte jag också göra så kreativt och "ovanligt" som möjligt..Gör det personligt, något som verkligen symboliserar dig !!

Ja , man kan hålla på i all evighet...det gäller bara att ta tag i det! När man väl börjat är det faktiskt kul :D

Hoppas någon fick ngt tips..fråga annars, det gjorde jag :)
Lycka till !!

<3 Pernilla


Kommentarer
Postat av: Lollo

hejsan! ny läsare här! Går bara andra året på gymnasiet men ska börja söka i slutet av året tänkte jag ^^ ska bli kull att följa din resa :D suger verkligen åt mig allt nu. Blev så sugen efter att jag gått på mötet :D

tack för tipsen! :D

2009-04-21 @ 20:39:47
URL: http://anystar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0