Mejl till Cultural Care !


Härligt jobbat med frågestunden :) I morgon kommer svaren !!
I går var det exakt 4 veckor sedan de började min matchning..tålamod tålamod..Ja, det är verkligen vad som behövs. Jag har mejlat med många av er och det är tydligen väldigt hård konkurrens i CA, som är mitt önskemål. T.o.m hårdare än vad jag trodde faktiskt, men det är väl bara att hålla ut! Min plan är att om jag inte hört något efter 5 veckor, ska jag mejla CC och höra hur det går:)

Idag har jag faktiskt mejlat Cultural Care kontoret i Sthlm angående mitt pass..Som ni kanske läst, har jag fixat ett nytt riktigt snyggt pass..NOT! haha! Har för mig att jag skulle mejla mitt passnummer när jag hade ett nytt pass, men man ska nog skicka en kopia också, så jag mejlade och frågade!! Lika bra ;)

En bekant till vår familj, eller dottern i familjen var i CA ungefär 2 månader som stipendiat för ett par år sedan, och då var hon i 2 superbra familjer som mejlar henne nu och vill att hon ska komma tillbaka=) Häromdagen, berättade min mamma för hennes mamma som var iväg, att jag skulle åka till CA som au pair, och då sa hon att ja måste få adressen till de där familjerna som va så superbra !! Visst kan det vara bra?? Man vet aldrig vad som händer där borta, och då är det alltid bra att ha lite kontakter. De tyckte t.o.m ja skulle mejla dem och fråga om de visste någon som behövde en au pair, kanske t.o.m. någon som är med i Cultural care:)
Kanske är en bra idé..man kan ju alltid ha öronen öppna för andra kontakter !!
Vad tycker ni??

Nu är det nog dags att återgå till plugget...as usual!
Glöm inte sista spurten på frågestunden :)

Pernilla <3

Kommentarer
Postat av: Lollo

Vad bra för dig! Man kna ju aldrig ha för lite kontaketer. det kankse leder till något bra :D lycka till :D

2009-04-23 @ 20:23:33
URL: http://anystar.blogg.se/
Postat av: Amira

Gud vad roligt!

Och lycka till och jag hoppas verkligen du hamnar i CA nu!

Rena drömmen!!! :D

2009-04-23 @ 21:26:32
URL: http://amirausa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0