50 frågor.., äntligen besvarade :)

God kväll :)

Några dagar sedan jag skrev nu, men det har tyvärr inte hänt så mkt på au pair fronten, kanske inte så konstigt eftersom Boston kontoret säkert också har lite påsk ledigt..eller har de kanske bara inte hittat någon familj än!
Det står ju tydligt i informationen från Cultural Care att matchningsprocessen kan variera väldigt beroende på önskemål och erfarenheter och så...men det är ju ett tag kvar till augusti, så än är jag inte orolig :)

Idag, passade jag på att ta hjälp av ena syrran nu när hon var hemma över påsk med att fylla i ett frågeformulär som myndigheter i USA vill att alla au pairer ska fylla i... Det är 50 frågor som handlar lite om hur man anpassar sig till nya kulturer, hur man ser på andra människor med olika värderingar o.s.v. men måste säga att de va faktiskt ganska klurigt..dels var inte engelskan det lättaste och frågorna behövde man verkligen tänka efter på ibland!

Det bästa av allt var att man inte behöver skriva några svar, bara att kryssa i allt från definitly true, true, tends to be true..not true..Ja, ni fattar :) 

Hoppas alla haft en härlig påsk , sj passade ja på att äta extra mycket eftersom det faktiskt dröjer 2 år tills nästa svenska påskbord om allt går som planerat !!

         

Skönt, då kan man skicka i väg häftet till Sthlm :)

<3 Pernilla


Kommentarer
Postat av: Emelie

Oj oj, du hackrar in lite bilder också kan jag se! : )) gillar din blogg sis! Du e grym! Puss

2009-04-16 @ 15:43:19
Postat av: Lollo

hade ingen anning om att man skulle fylla i ett frågeformulär från USa :o det var något nytt. hoppas frågorna inte är för svåra att både förstå och svara på ^^"

2009-04-21 @ 20:46:39
URL: http://anystar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0