Körkort !!!!


JAAA !!! Den 20 / 3 körde jag upp och fick mitt efterlängtade körkort :)  Äntligen! Något som var lite kul vara att hon jag körde upp med, eller det var 2 i bilen, men den ena berättade att hon varit au pair i kalifornien i 2 år när hon var yngre..så vi pratade om det hela vägen, och hon gav mig lite tips !! Väldigt trevligt :) Som tur var godkände hon mig, annars hade hon inte varit lika trevlig,..haha!

Hann inte ringa samma dag ( fredag) till kontoret och meddela att jag tagit körkort, men på kvällen såg jag att jag hade ett missat samtal från sthlm!! Så på måndag ringde jag dit och sa samtidigt att de ringt mig..Ja, sa de, vi ringde och kollade hur det går med körkortet. Jaha, jag fick nämligen körkort i fredags..hehe! Kul att de ringde samma dag :D

Hon gratulerade så mycket och skickade några frågor angående körkort och körning o.s.v. över mejlen som jag besvarade, sen fick jag ett svar att hon skrivit in mig på programmet och att jag snart skulle få en stort kuvert med en bunt papper hem..

Nu kändes det som det var på gång på riktigt :)

<3 Pernilla


Kommentarer
Postat av: Lollo

oh grattis! min kusin gör sin andra uppkörning imorgon. Blir så nervös bara jag tänker på att jag med ska köra upp en dag :P (närmare bestämt i augusti :P)

2009-04-21 @ 20:42:32
URL: http://anystar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0