Första steget till Aupair livet!

Jag har som tidigare nämnt velat vara aupair så länge jag kan minnas, men det är ju skillnad på att säga och göra något:) Redan förra sommaren började ja läsa om olika organisationer, jag hittade ganska snabbt de två största organisationerna, som jag direkt började jämföra..( jag kunde nog nästan varje rad utantill på deras hemsidor ..haha ) Den största skillnaden mellan STS och Cultural Care som jag jämförde var matchningsprocessen, men jag mejlade båda två och frågade lite och speciellt om de hade många familjer i kalifornien där jag alltid drömt om att bo:) Jag var även på semster i Kalifornien & Hawaii förra året och det gjorde mig ännu mer sugen på att åka tillbaka !! Självklart är familjen det absolut viktigaste, men CA har alltid varit en dröm ! 

Tillbaka till mejlet,  CC svarade och bad om mitt nummer så de kunde ringa upp och förklara för mig, vilket kändes jättebra!
Det ringde en otroligt trevlig tjej från kontoret i Sthlm och det kändes super direkt, så hon bokade in mig på ett informationsmöte i min stad !!

I oktober förra året var jag på ett möte, och det är verkligen något jag rekommenderar för alla som funderar på att va aupair...man märker väldigt fort om det passar en och man har chans att ställa massa frågor :) man får även gå på en liten intervju ( verkligen inget att oroa sig för, som jag gjorde :) De ställer några frågor på svenska sen några  ganska enkla på engelska, som te.x varför du vill va aupair och om du har några djur ungefär..hehe!

Nu var det bara att sätta igång med ansökningarna och ett steg närmare, som jag inte ångar, än så länge hehe :)

<3 Pernilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0